帶兩歲以下嘅BB去旅行都唔知咩撚嘢心態

909 回覆
3400 Like 115 Dislike
2歲學人去旅行咪撚嘈啦
至少醒撚過你條柒碌係到駁嘴
都唔明呢堆人生黎為乜
都係走先,搞唔撚掂,冇point又要學人嘈,唔識答就話人流口水乜乜物物笑到仆街
咁又唔係講到咁死既
一樣可以
不過一喊就麻煩落車
我老婆唔洗做雞, 你阿媽就難講d 嫁比你個廢柴老豆, 你今晚買左紙尿片比你老豆未
即刻駁咀
有冇法律保障你都係比人姦咗㗎啦
你個屎眼比人爆咗 條友判終身你個屎眼都係爆咗㗎啦
你個𡃁仔嘈到人就係嘈到人㗎啦

係冇犯法呀 公德心囉 同理心囉 你個仔人地冇份㗎喎
你搭鐵見啲阿叔播片開到最大聲 全車都聽到你都唔gur啦 咁當然我唔排除你自比依啲躝坦嘅 咁我冇野好講啦

控制唔到咪等佢有性先去囉 嘈到人騷擾到人就係事實
聽佢地口吻咪又係覺得人生一定要結婚生仔
做到就威啲咁囉
唔係點會 用 無得生 黎話人
這就是連登
1. 耳機漏聲嘅程度一定大過視網膜接受其他角度光嘅程度

2. 我擰咩面,仲可以睇到我想睇嘅嘢,憑咩要我戴耳機聽唔到我想聽嘅其他聲音?

仲想點死撐鳩駁唐氏伉儷?
受控真係冇咩所謂呀
如果佢喊老豆老母會即氹佢/帶佢去廁所避一避都還好
但上面就係講緊好多仆街睇住個b喊到拆天都唔理
笑撚死我呀,𨳒!
樓上已經有一堆
咁樣就受罪?
你帶細路上機就無同理心, 我就繼續開post笑鳩人地訓醫院
你確定佢冇做雞?嗰晚佢追住我條撚含架喎
有法律保障要承擔後果咪減少犯罪意欲囉
咁都要解釋?
你試下立法地鐵嘈一次罰一萬睇下有無人帶細路仔出街

即係啲航空公司地鐵公司都無公德心?
點解仲要幫襯佢地
有咩問題?唔喊就冇問題啦
隔住衫揸吓你老婆個波咁就叫非禮?
唔騷擾到人你個仔想劫機都冇所謂㗎
點先叫受罪?你想訓教個陣,有隻蚊係你耳邊飛嘈住你,你會覺得咩感覺?你想靜靜地睇套戲,有人不斷係到嘈又踢櫈,你咩感受?
我個仔就兩歲,我都唔敢帶佢去遠
搭程半個鐘巴士都失控
唯有自己唔去旅行,直到佢識溝通
反正唔去旅行唔會有咩損失
怕嘈咪搭私人飛機或者頭等囉
你買個好啲嘅耳機就隔啦
即係你無錢定航空公司比啲流嘢你?

2.點解你要坐係我10點鐘方向
你唔係剝削緊我望果個方位嘅權利?
咁你唔自私
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞