帶兩歲以下嘅BB去旅行都唔知咩撚嘢心態

909 回覆
3400 Like 115 Dislike
嘈又點?預左會有,體諒下,咁大個人
啱啊pin this,香港人口口聲聲200萬+1又民主又自由乜乜柒柒,根本骨子裏就係支那基因正生蕃,損人便己
唔通你唔識?阿爸阿媽冇教你公共場合唔好大聲喧嘩?
定係你就係嗰啲自私父母
以為你算仆街,點知樓上覆你啲留言仲仆街
就係你喺公眾地方騷擾人至俾人車
車你兩把仲嘈撚住其他人㖭
以前啲父母
個b嘈到人都識講唔好意思
而家啲父母
就好似樓上啲人
理撚得你
見過個b喊到拆天
個老母仲喺度玩手機
反而係個空姐喺度幫手氹掂個b
同支那完全接軌
唔好搞到自己咁尷尬啦
當街打喎,返屋企打,得兩歲佢會link到邊個experience/reason導致個result?????
咪咁啦
你個女係咪你親生你都唔知啦
你老婆咁多恩客
bb 兩歲以下點踢櫈都不佔座, 個老母任鳩佢踢你就屌佢老母, 關個bb 幾歲咩事?
2022年仲講係香港生仔 仲要覺得好威
港豬到仆街, 加埋一定要有仔送終既中國傳統思想
記得同埋你個仔返學校上愛國教育呀
毒撚,巧驚驚,到時咪你累到全機人聽你把西聲
一係你就細細聲你咁大個人實控制到啦
細聲屌
你個仔直落啟德 醫院之後骨灰沖落海
記得同埋你個仔返學校上愛國教育呀
巴打我頂住你走先
呢度兒登黎
2歲唔煩 最憎啲5-6歲 喊都算仲要大叫周圍走父母又唔管 撞到人唔講對唔住 父母仲要唔理 有時想一腳伸埋去
冇人想煩,有咩辦法,飛機都唔比搭?
你發明創造唔會痛既方法囉
仲有2歲以下bb坐飛機唔洗錢
正解
樓上成班on9喺度嘈到鬧晒交講咩公德心影唔影響人嗰啲都唔知做乜柒

硬係唔肯接受呢個世界不嬲錢行先嘅事實
有料嘅就係人就你唔係你就/嫌人啦
正如啲人成日屌飛機餐難食唔啱食
永遠唔知原來你坐private jet 想食咩人哋都直頭有得俾你揀定先一樣
唔係揀食咩餐,係揀食咩餸
你話要A5和牛到米芝連餐廳某道菜人哋都有得搞俾你嗰隻

俾唔起錢又要學人屌
不如屌埋你老豆點解咁窮啦
我有份中出你老婆?
體諒下
一句唔好意思要全機人就你 支那人黎?
有人姦鳩你老婆迫你全家去旅行?唔想嘈到人又控制唔到自己個仔就咪撚去
2歲教唔到 所以唔教 goodest logic 到呢刻都唔知自己同個仔都冇撚家教 好撚shame
CLS唔好話影唔影響到人
講緊有機會令bb聽力受損
甚至乎佢咁細個去完都未必知咩事
不如各位家長大方啲承認其實係自己想去玩
又冇人幫手湊
所以要展現返啲支那人自私特性岀嚟
騷擾到人理直氣壯屌返人轉頭囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞