帶兩歲以下嘅BB去旅行都唔知咩撚嘢心態

909 回覆
3400 Like 115 Dislike
你尋晚問左院長啦? 原來院長都係你uncle 細個比uncle虐待到精神錯亂 算啦你都好撚慘, 我無謂再刺激你啦, 我驚你做陳同佳呀大個仔, 到時又要比個假神父玩弄
咁係咪教唔聽就唔阻佢踢
我老母話想打暈我
降落嗰陣時係咁鳩叫 又扭嚟扭去
Bb一歲,兩歲,3歲都帶過佢旅行搭飛機
無喊過
咁你畀人屌老母都預咗㗎啦
體諒下啦咁大個人

屌你老母
口講民主自由,精神上早已融合正宗生蕃牛屎佬
而家上左你私人飛機?中出左你耳膜,oh sorry
咁雞姦鏢心有法律保障喎
你班壓世撚都係時候同航空公司爭取下black list果班人喇
抵被日本人文化壓制
辦法係你教好個仔唔好影響到人先出街啦屌
On99講埋d發明創造 幾歲呀?咁嘅思維仲學人做老竇老母
15歲最正
去旅行既自由都要你理,你都幾撚好野
去玩緊係想帶埋個小朋友架啦 ,掉低佢先自私
咁大個人以為你做左父母會威原來都係咁小學雞
岩啦你啲仔女都係弱智
因住有咩痛病呀小心空難呀曱甴
先生,而家就係討論緊,你控制唔到個bb用任何方式騷擾到其他人,應唔應該帶小朋友搭飛機,你究竟講緊乜尻?我幾時針對個bb幾歲?
個post 名係咩?
咁香港係咪又你私人王國私人醫療系統啊放多啲支那人落嚟俾床位學位住宿佢哋啊嘛,香港又唔係你私人嘅
諗起前兩日去買野,自己有一車野等嘟,見到後面手抱住bb既賓姐姐得一兩件貨,就示意佢可以比錢先

佢係後意個廢老mum就係度大大聲話一車貨就實要讓讓啲少野既先架啦,當場話鳩件廢老,個姐姐都sorry sorry咁急急腳扯佢走

有時人地理解/忍讓真係人情only,想大家都好過啲
硬係有啲冚家剷中意有風使盡利,玩串個場,成個老鳯態度要人就
我咪屌返你老母囉 on9 ,最好大大聲添呀
成機人都有戲睇呀 毒撚
你個仔大個都比啲GAY佬中出呀
屌原來你老婆真係雞黎睇你嬲到
懶係sharp咁,好低能
比左錢,有咩問題?
你個女大個咪做潘曉穎囉
咪比你老豆中出囉 ,叫定老母啦
其他人搭飛機冇俾錢?香港護照$2㗎?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞