屋企件廢青係想點

540 回覆
1136 Like 66 Dislike
唔洗講咁多廢話,不如話成個post既留言都收皮
人地阿哥關連登仔咩事,根本好撚多網絡上既野都唔關自己事
我睇完比comment都要你理
癲唔癲唔到你理
放心我屋企冇咁既情況又冇咁既經歷
如果我係阿妹會咁做,不過我唔係亦冇機會
放棄,等搬走,唔好浪費自己啲資源
你幫佢唔到
佢唔變,你變

利申:過來人
佢覺得如果俾撚曬我咪最好囉
人地會唔會殺我就唔知,但殺都合理
你問我係咪又要殺人就on撚鳩,人地個細女關我咩事,點解我要殺人
好彩我兩個仔有一個生性,好彩你比心機讀書搵錢阿媽先有大屋住咋,阿媽真係好擔心你阿哥,不務正業日日剩係打機,唔知宜家揸兜定訓天橋底呢?

結局應該會是咁樣
件事有咁順利冇手尾既相信好多人都肯做
唔好講到咩有撚病,當你對佢冇親情可言
你都只係要衡量利益同道德
你真係幸福
明你感受,不過未必你啊媽唔錫你,只係因為你識於諗,你啊媽唔冼擔心你,你啊哥就始終未長大。

我都有個兄弟,自私到爆,父母都知,不過父母亦希望我哋忍譲佢,好多時佢錯或自私,父母反而怪我地唔忍佢⋯

父母角度同兄弟角度睇野係唔同。

不過你無責任養埋你吖哥係啱既。
做人冇乜同理心麻煩你死返去做毒撚啦
寵撚到佢入棺材好無
我地比錢佢+比飯佢食+比娛樂佢+比電佢+供佢一切生活所需
點解佢唔去返工咁奇怪既?

係囉 點解既? 真係好難諗
牙你老母
咁你已經自己答左個問題既重點
佢就係知阿媽唔會敢做
先咁放肆
識得一啲三十歲先諗通出嚟做嘢,之後正正常常,無得迫
你唔生都係好事嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞