屋企件廢青係想點

540 回覆
1136 Like 66 Dislike
但呢個po我完全無開拖
好心咪咁玻璃心
Cut WiFi 就可以
呢啲死廢青冇資格生存
樓主好好人比人拖累成世都唔緊要
你遲早都係同佢同一結局
On撚9

如果唔係你屋企人,搵鬼去可憐你,你天生特別?要人優待?
cut wifi無用 一樣有電話可以娛樂

如果佢電話無限plan仲可以比返電腦用
係有資格屌佢,但大家要考慮一樣嘢,就係阿哥大樓主7年 ,即係話如果樓主細個俾佢老竇/兒童院恰兩三年,咁阿哥就係比人恰9至10年,個人更加廢啲都好正常姐
心理問題不嬲好難比人體諒
除非你有睇精神科證明你有咩問題
但佢阿哥除左錢銀,日常生活+社交同正常人冇分別,又唔係完全唔返工
邊個會諗你廢係咩原因,淨係諗到你個性格係咁無賴
同埋有咩童年陰影都唔代表要體諒你拖累人
搬走,唔好理佢,呢啲屋企人嘢最麻煩,只可以離開。。。
依架樓主咪同你講有
有啲人受唔住生活既壓力就會變成咁 外國好多呢啲人 多數訓街 你幫佢唔倒 要佢自己想法改變 過多兩年變唔倒既話應該會一直沉落去
由得佢囉
呢種人去搵正職咪又係月入唔夠10k
都唔差得多就無謂迫人啦
好心10分就唔好送佢外國啦

玩咩 佢聽得明英文點會得10分

叫個低智仔去讀fd hd 啦
唉 香港太難生存
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞