買電視機 / 換電視機 集中討論區 (113)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
我都唔知仲係唔係度~
下年49吋喎,出曬貨架喇,殺唔殺?
Sony KD-50X80K 行貨
58xx邊到買到 出面澤記要69xx
我張電腦檯最大放到42吋
49再細可能係43
放唔到
webos 睇唔到 Netflix YouTube? 點解要加部 Xbox
1. 細鋪AVOUTLET, COMPUMARK, HDLIFE, 佢地沒有贈品送, 因為扣起減機價
2. 豐澤, 百老匯, AVLIFE等大鋪需要問折實價, 唔問就係傻仔
3. 有時要睇番贈品價值
4. 大鋪AVLIFE 50X80K都係$6780, 未問折實價
QDOLED容易鎅,就算再細分都有本錢
webos 睇到 Netflix YouTube
詳細原因可能佢個人意見
因為想打埋機

老實,之前試過用完Netflix 轉run youtube 或其他app 會load 空氣,結果要restart webos 先正常返

谷鬼氣

用咗xbox 後發覺喺xbox 買dolby atmos license 再配個xbox 專用低延時耳筒(例如Steelseries Artis Nova 7X) 可以用耳機聽到Dolby Atmos,爽啲
窮撚留名
43吋平野有無咩推介
出面睇TCL 43P725同PHILIPS 43PUD8145 但感覺色水麻麻地
巴打係咪推panasonic 43JX800H?
有冇睇頭post?
QDOLED會唔會愈細愈暗?
WOLED 42同48吋會冇咁光
唔會,就算WOLED都係特定情況,如畫面全白而有其他顏色細節嘅情況下先會有呢個問題,唔關ABL事,而係佢出光係筒狀,同樣大細嘅像素密度出越細嘅影像會越明顯有呢個問題,不過都係特定情況下
謝謝支援~謝謝幫忙
多謝stepmic巴打欣賞
5年保養算幾好
49吋應該都要2萬左右,我家人唔會買咁貴
42C2都好抵玩啦

我要求高
其實都夠玩啦,42吋迪路都冇消息會出QD-OLED

另外Sony通常唔會跟得咁貼
你出錢咪得
佢上年都唔知今年會出A95k
我應該唔會投放咁多

可能都係買平既LG水貨
👍🏻
Good choice
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞