買電視機 / 換電視機 集中討論區 (113)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
你想要D咩先
Sony保養服務一流,Samsung就普通
主要睇YouTube & Netflix
Sony啦
見到avlife 買samsung qn95b送q700b soundbar ,好似好抵屌,係咪好過細行買。
可以去馬

最好買埋SWA9500S
依家個梳化貼住幅牆,唔知擺邊
梳化左右?
你睇邊啲網站
買左就唔好問
豐澤擺一堆oled
我第一眼就覺得sony oled靚好多
各位巴絲大家好

小弟想買部65 LG65up7800
見有間ROYAL HOUSEWARE 買得平過ssp成千五蚊

呢間請問有冇伏?
正常UP7800已經下架

Royal係有賣水貨既
要安全都係買番新款啦,細鋪建議Avoutlet, compumark, hdlife

大鋪建議Avlife

LG 65UQ8100PCB 行貨
$100XX
1. 60HZ IPS PANEL, 對比度非常低(1000:1), 黑位漏光泛灰, 可視角好
2. 有AirPlay 2, HomeKit
3. WEB OS系統
4. eARC, 可以回傳高清無損音訊去SOUNDBAR
5. HDMI 2.0x2, 支援4K60, ALLM
6. α5 Gen5 影像處理器
7. 光度300nits
謝謝你咁想多問一句行同水有咩分別呢 prime.com見到佢寫個行字

係咪唔太信得過
price.com唔比登水貨,所以佢地水貨照寫行貨,通常佢地會話係國際版行貨,其實即是大陸水貨

大陸水貨冇香港LG原廠保養,得鋪保

平得果1500就咪玩水貨啦
我大概明啦
即係話如果佢係水貨 就唔好搏 明晒巴打
我都有推薦水貨,不過唔係呢D入門機
水貨鋪我推薦 盛..澤, 不過佢沒有入呢款啦,差價咁少一般人都買行貨啦

水貨最少50-80%先抵玩
水貨鋪我推薦 盛..澤, 不過佢沒有入呢款啦,差價咁少一般人都買行貨啦

水貨最少價錢平50-80%先抵玩
剛才追post 見到推薦
Samsung 65Q70B 2022年水貨
盛澤$8xxx

如果揀呢部有咩風險 維修會唔會好甘

個Remote會唔會係簡體字
主流既55吋到65吋都無平一半,即係唔洗買?
55Q70B 行貨一萬,水貨5千幾
65Q70B 行貨15K,水貨8千幾
1. 65Q70B呢款係泰國水貨,Remote沒有簡體字
2. 盛..澤都包一年保,有事免費維修
3. 如果巴打怕壞都係買番行貨,水貨係追求性價比以低價追求高性能
都平唔夠一半
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞