買電視機 / 換電視機 集中討論區 (113)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
14K都覺得貴, 你推個28K比佢
要又平又靚一係LG OLED大陸水貨, 全功能冇缺憾
SONY大陸水貨有功能缺失同字幕問題

購買水貨電視我推薦 盛..澤

LG 55" OLED TV B1 OLED55B1PCA 水貨
85XX
1. 120hz 廣色域 OLED PANEL, 對比度無限∞, 黑位純黑, 可視角極好, 畫面順暢
2. 有Dolby Vision, Dolby Atmos
3. 有AirPlay 2, HomeKit
4. WEBOS 系統
5. 有eARC, 可以回傳高清無損音訊去SOUNDBAR
6. HDMI 2.1x2, 支援4K120, VRR, ALLM, G-SYNC, FREESYNC, HDMI 2.0x2
7. α7 GEN4 影像處理器
8. 光度520nits, 最高600nits
9. 2.2聲道喇叭, 共40W輸出

LG 55" OLED TV C2 OLED55C2PCC 水貨
109XX
1. 120hz 廣色域 OLED EVO PANEL, 對比度無限∞, 黑位純黑, 可視角極好, 畫面順暢
2. 有Dolby Vision, Dolby Atmos
3. 有AirPlay 2, HomeKit
4. WEBOS 系統
5. 有eARC, 可以回傳高清無損音訊去SOUNDBAR
6. 有HDMI 2.1x4, 支援4K120, VRR, ALLM, G-SYNC, FREESYNC
7. α9 GEN5 影像處理器
8. 光度850-900nits
9. 2.2聲道喇叭, 共40W輸出
會唔會貴果部好d
當然
其實水貨除左保養仲有咩唔好?
LG 55" OLED TV C2 OLED55C2PCC
水貨可以差成9000
冇咩唔好, 系統同規格一樣
如果你想平55B1已經同A80J差不多
即係要買水貨😂😂
睇你自己
幾乎買到兩部
我見盛澤fb好多都買c2
果d都係水貨機?
對, 盛澤只賣水貨電視
見樓主都幾推介c2 但要去睇下先
今日冇睇lg😂 c2=a90j?
好驚買水貨冇耐壞左
驚驚驚驚驚驚驚驚驚驚驚驚驚
驚就比多D錢買行貨
每人都有自己選擇
樓主岩,就c2
係唔係等於90j?
LG行貨保養差唔多等於冇保養!
光度比A90J更高

想試C2 demo可以去盛..澤鋪頭
返到香港我要睇埋A80K VS C2
盛澤有齊2款,隨便參觀

你去大鋪都可以,不過設定就唔知了
巴打你幾時先買得電視?
官方答案咪就係部sharp壞既時候
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞