有咩Game 會玩到流馬尿 ?

617 回覆
547 Like 54 Dislike
第四集
孝個part 立flag立得太明顯
係慘但係會覺得個劇情同孝有小小蠢
覺得斬頭個幕如果寫孝反抗到一下會觀感好d
不過on居居咁去斬汗王都似係佢個角色所為
csol
一馬下下都唔啱打到啱 唔駛點講情講理
唯一見佢最有正常人情感
係佢細個對風間講 點解我唔可以認你做大佬

真島由佢一開波唔可以同冴島出任務 已經係有故事既男人
人0仲要補完埋個咁靚人物曲線俾佢 經歷咁多先變到白卡mode對人
細個玩唔知邊隻洛克人
死到喊 跟本過唔到
而家啲dark soul系都無咁難
玩完Safe bay個結局心噏咗幾日
Before the storm Farewell個章個結局流咗唔少馬尿
tlou1
有冇打到E結局?
其他玩家犧牲自己個file去幫你呢個位諗起都眼濕濕
tlou1感動/傷心到喊
tlou2激撚到喊
屌你老味緊係老母保roman啦
https://youtu.be/hAdZPnxINQw
好心up
喊到仆街
life is strange
到最後都係要睇住好朋友死
爸爸 我們回家吧
Fifa

抽十萬蚊一隻高rare都無

喊出嚟

全結局
呢隻玩到好辛苦但最後Bad End真係會好灰
一開始揼骨見返已經開始眼濕濕
望到隻錶講往事個到已經拎紙巾喊緊
臨尾背影揮手個到已經喊咗幾包紙巾
飛機開盒見錶我啲眼淚同makoto一樣係咁流
最尾同老公講冇遺憾個到
仲有揀幫唔幫chloe拔喉個度
學英文
mgs4 仆街關關都有淚點 死老母 翻到雪堡 咳到比人叫咪撚再食煙果下失落 眾人比愛國者輪到九死一生果陣
仲有最後snake同liquid決鬥果下 明明世界已經和平 點解你地仲要再打落去 然後啲海鷗飛過 播埋metal gear saga 打到就死再幫對方啪針果下 真係心酸到噴淚
火始終都會熄滅,所有野都係徒勞無功
就算被選為薪王,傳火只係垂死掙扎
索性坐喺度乜都唔做,慢慢睇住世界步向滅亡

Dark Souls 3 Main Theme 世一
https://youtu.be/pqyi3JuhthM
nier 同rdr2
nier 個尾節奏做得太好, 好貼近佢中左毒解唔到個好心急情緒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞