有咩Game 會玩到流馬尿 ?

617 回覆
547 Like 54 Dislike
老豆體驗game
由佢龍1豆潤咁細睇到佢大
點知俾人輪大米 係現實我諗會接受唔到
我都係, 用johnny玩咗5分鐘就收機一路無開過
要玩埋DLC,又係為仔女而死

依幾年女權氾濫都有咁多父愛game
女權係咪死咗去涼冷氣
個故事正到
WA2
嚟緊如果出3,應該會仲堅料,因為個製作團隊係烏克蘭人
第5集工具龍仲為左佢既夢想隱姓埋名
轉個撚頭話要湊孫都唔緊要喇
可唔可以正正經經識返個醫生律師個d呢?
點解要係個鄉下mk
個編劇真係當忠實玩家狗咁撚
主角個配音係死症,無咁煩膠嘅話,FFX可以話近乎完美
到最尾升空嗰下喊到癲撚咗

「嘟嘟
嘟嘟。。。
嘟嘟。。。。。。」
尼爾自動人形
玩完之後個人極空虛
Outer wilds未到會流馬尿嘅程度
但係睇到宇宙嘅終結同新宇宙嘅誕生又真係會感動
而且dlc果個外星人之謎個劇情都好正
佢叫Lou
係,隻驚真係好正,強烈推介
佢係佢老豆嗰BB呀
我知
睇到個標題都係諗起rdr2
隻驚一出我已經睇咗人地啲gameplay
知道結局係點
去到年幾前先正式自己開嚟玩
唔捨得俾arthur死所以淨係會喺週末先玩少少
入到去又淨係想做支線任 釣下魚 打下獵
玩到第五章之後偶爾喺yt見到條片
係詳細咁講rdr幾集嘅故事
講到arthur要死嘅時候忍唔住喊咗出嚟
未打晒隻驚已經咁代入到
唔敢諗要我自己親手打到arthur死
抽卡抽到流馬尿
比人炒炒到流馬尿
留名睇垃圾到喊嘅驚
諗住哩隻驚㩒入黎
Call of Duty Modern Warfare 2
Ghost 死果一幕🥲
真係sad到爆
都好配合walking dead本身風格
可惜既係公司賣盤
變左佢final seasons收得好急
但呢個故事係好睇過原著好多
Death Stranding係TLoU1後另一隻想抹去記去記憶replay既game
嗰種人與人隔著pixel但做到connection既感覺
睇住自己送貨幫到人 到送貨送上癮
幫手大家一齊起路 起設施
到最後BB嗰度 好感動

如果對送貨simulator唔會悶真係好正
行去Port Knot City一刻 經過大堆BT 突然黎首Asylums for the Feeling 小島真係世界級
https://youtu.be/R36MX6zQvY4
Nier真係好legendary. 充滿哲學意味
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞