有咩Game 會玩到流馬尿 ?

617 回覆
547 Like 54 Dislike
仲有心靈傳說
主角前期有個金毛宿敵同佢兩條𡃁,粉毛女同藍毛男。
去到中段宿敵同兩條𡃁加入主角一齊救世,
但喺火山迷宮,3個同主角失散咗,
之後再比人暗算,喺岩漿帶比七隻機械人圍攻。
粉毛同藍毛中咗偷襲奄奄一息,但都拼死拖住敵人,
本身金毛已經心存死志諗住殺得一個得一個,
殺咗6個之後,都係力竭。
粉毛同藍毛用盡最後力量打死咗最後一隻機械人同推走咗金毛離開岩漿帶,但力量餘波令火山開始噴發,藍毛粉毛叫金毛隊長走,唔好理佢哋,
但金毛同佢哋感情好好,點都唔肯走。
粉毛就同金毛講細佬你快啲走,家姐唔想你死。
藍毛話粉毛已經傷得太重,認錯咗金毛隊長係自己死咗嘅細佬,懇求金毛隊長俾佢冇遺憾咁走。
金毛隊長唯有含淚告別。
然後畫面去返粉毛同藍毛,原來粉毛根本就冇幻覺,只係佢哋知道自己傷勢太重一定走唔到,於是夾計氹金毛走。然後兩個就挨埋一齊比岩漿吞噬咗,死之前仲好多謝個天俾咗咁好嘅後天家人佢哋

本身淨係呢段已經喊到仆街,點知之後仲有個支線任務,講話去返粉毛長大嗰間孤兒院,個個細路同埋修女都問點解粉毛咁耐冇嚟,因為粉毛同佢哋感情勁好,主角勁猶豫講唔講實情好。
之後有兩個分支俾你揀:一就係同最年長嗰個百厭細路講實情,第二個就係唔講。
我揀咗講實情之後,個百厭細佬忍唔住大喊,但係喊完一輪之後成熟咗好多,應承主角會保守呢個秘密同保護其他細路,然後送咗一個好珍貴嘅道具俾主角。但係每一個細路都仲係好掛住粉毛,心噏到痴線…
多圖:

MGSV
一樣碌咗幾頁為咗Lis
個人黎講 lis1劇情最好
bts係令我代入佢地內心世界最勁嘅一集玩到好唔開心
x 2
加埋首歌
喊到痴左線
細過玩唔知有真結局有得救番佢 大過玩番睇攻略先補番真結口
本攻略超厚超大本 極有誠意
佢唔係叫哥德定哥頓咩
反觀GTV 5劇情真係垃圾級別
尾章係劇情騎馬返營地最後攤牌果下
個走馬燈對白加背景音樂一起眼淚就不停落
想問下
上網睇係大型多人連線遊戲
但係唔係都可以自己單機解主線任 當係單機故仔game玩
同埋係咪無繁體架?
個表情變化極細膩 好似睇緊電影咁
死有輕於鴻毛 重於泰山

隻垃圾仆街寫個最on9死法
間公司仲有其他同玩法嘅都幾正
S1 walking dead 個故事講得好過電視劇好撚多
你啱 joel死得好冇意義好冤枉 ellie最後都勁冇意義地失去晒所有野
變性人條命係joel救架 最尾都係ellie救多佢一次
屌佢老母打靶仔
真係時代變

以前呢d post 一定有好多人講 clannad kanon
最近係Stray

B21

馬眼流淚既建築遊戲
識貨,DOD

外傳仲紅過本傳
lF2
入 IP 連機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞