有咩Game 會玩到流馬尿 ?

617 回覆
547 Like 54 Dislike
未去到流馬尿
不過如果係由以前halo1已經玩開既人
4個ending真係好大感觸
https://youtu.be/hnkOLCwu-HM

https://youtu.be/5ScvjTGIp3k
每次睇返結局個心情都係: Zack可唔可以唔好死
玩左小雪個結局
雖然味去到流淚 但個心真係有啲銀住銀住
要平復下先再玩玉兒結局
Overrated af, Battle Against a True Hero, Asgore and Death by Glamour>>>Megalovania 
最初玩覺得個細路好煩 好多任要解
慢慢解落去發覺原來係慘劇 到最後帶個細路完滿返遺憾。

到而家去到鶴觀 聽到首歌都會聽下來聽哂,同埋帶著佢條毛四圍走
DQ11
雖然都係老土王道劇情但真係好感動
美人魚果度喊到傻撚左
感動唔一定要流馬尿,但一定會觸動人心,久久不能忘懷
我覺得玉兒結局係比較好,玉兒小雪起碼冇死到,只不過小雪600年後先出現反
師兄講得岩
真係好耐味咁沉迷玩過電腦
而家諗緊玩邊一隻好 超時空之鑰定ff14好
第二個結局 暫時仲味準備好去重玩
600年但好似植物人 其實都好慘
「玉儿好感度高,被復活,此舉消耗了小雪大量的力量,致使小雪在封印天之痕時力量耗盡恢復為女媧石的原型,60年成不了人形,卻能有聽覺感覺和思維。 封印天之痕用到的失卻之陣使阿仇忘記了最重要的記憶(就是他師父)。小雪在虛空中向阿仇道別時發現他忘了師父,就用自己的剩餘力量把師父的回憶還給了阿仇,代價是小雪要600年成不了人形。 阿仇和玉儿在終南山下守著女媧石和師父的衣冠塚過了一輩子,以神仙俠侶聞名。 600年後,有人看到小雪出現在一對劍俠夫婦的墓前。」

其實小雪60年就可以重新幻化人形,但為咗仇仔先咁大犧牲你諗下做600年植物人係咩感覺,叫你攤牀6日唔郁得都已經想死,600年係生不如死仲要日日聽著阿仇同玉兒卿卿我我
Chrono Trigger係正,但講感動真係稱唔上
軒叁可以一戰,劇情蕩氣迴腸、氣勢磅礴,天山之前嘅劇情都可以話係冇得輸,係去到大唐虎頭蛇尾
但最大問題係冇steam版,要重溫最好嘅方案係iPad版,因為PC版已經好難搵到
如果你問我軒轅劍劇情之最,我一定係推蒼之濤,爆完真係會空虛好幾日,佢係軒轅劍唯一冇描寫過任何愛情嘅作品,但結局俾到玩家嘅震撼當年係長期排行國產game頭位,就算同海外3A大作比都未必輸太多,唯一問題係04年嘅國產3D技術今時今日真係有啲難啃,你可以睇咗片再決定入唔入坑
http://b23.tv/6Mriw0N
好似又幾正喎
我接受到吖 以前打online game都係依啲
其實我好鍾意天之痕果啲人仔畫面
我以前最鍾意既Online game都係依啲人仔
Undertale Goodend線
話可以Save人果下幾滾動

人中0 雙龍戰
見證傳奇誕生又係好滾動
蒼之濤係咪steam無得買
得PC原汁原味版,冇任何移植
打咗v1.04 patch都仲係有機會彈game
但你忍到爆機就會覺得係值嘅
蒼之濤後冇軒轅劍,後面嘅續作真係可玩可唔玩
即刻要上網收碟?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞