有咩Game 會玩到流馬尿 ?

617 回覆
547 Like 54 Dislike

個結局
啲組模有啲問題,牆身成日有罅係度,係中央成三層別墅果時成日比三條女煩
成個情境連音樂都好正
Ezio三部曲真係刺客顛峰 除代唔到
還願反而係嬲
點解個老豆咁on9咁都信女兒紅係work
見到隔離個Biohazard 4 remake po先醒起
Steve、Piers同Ethan
記得以前玩gear of war2播mad world 果幕好感動
the last of us 2
玩哂三步曲
好似陪Ezio走完佢既人生咁
由一個花花公子 最後變到既傳奇刺客大師
結尾,Ellie 回憶Joel 生前同佢嘅經歷,到佢後悔冇原諒Joel 嗰part

打打下字依家都想流馬尿
入來就係想講你個隻
Gears5 單機劇情
Undertale 世一
人中極
最震撼原來呢個刺客大師一世人只係個轉播器黎
然後個收訊人下集就鳩死左
唔係好get倒你講邊個女主
不過瑪英主線確實係好多sad位, 但又未去到流馬尿level
當年S1入坑時最深刻
奧魯特城主尹克斯發現神庭隱瞞預言真相發動叛亂, 最後要主角(玩家)親手殺死佢
諗起之前佢送個襟章俾主角點知被鐵匠手滑䂿爛咗...

卡丹先俾個老虔婆呃佢去解開時間封印, 仲要帶埋提爾去
之後又比隻蜥蝪人呃, 強制覺醒成為魔神
提爾就因為艾爾琳降臨覺醒成為末莉安
一對情女咁就變成咗互相敵對嘅神...
最仆街係全世界除咗玩家冇人記得有呢兩個人存在過...

S2主要就係臨尾艾莉講大話呃佢細佬米雷德話佢唔係艾爾琳之王
作為命運之石失職唔可以再返去正常世界(被困喺艾爾琳?)
一對感情好好嘅落難王室姊弟結果變成相隔異地, 永遠冇辦法再見面
仲要被全世界遺忘
另外奇黯同賽爾赫條線都係sad到爆...

S3全個傭兵團死剩蓋聯一個
主角為咗復活佢地同碩古(卡丹)交易, 正式踏上英雄之路
之後主角又比馬利誤會同被凱雅拉背後拺捅一刀...
S3最尾傭兵團長艾旦記得返佢老婆同兩個女嘅事結果癲撚咗, 又係要我地主角去親手殺死佢...

S4伊瑟特為咗幫失控嘅米雷德變返正常結果就咁就消失咗...
Before your eyes
喊撚到仆街
IF主要係粉絲向,交代返主角同世界觀嘅設定
三部曲最正嘅地方係明明三部都係用咁嘅設定,但係每部令人感動個原因都唔一樣
玩左個零鐘 都幾吸引
啲畫面 我反而覺得接受到 幾得意
但我啲fd話太舊
Pray return to the waking sands
唔好意思
另外想問一開始個河神條迷宮係咪唔一定需要行曬
定有厲害嘅寶物最好搵到?
Cloud: 你係我存在既證明
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞