有咩Game 會玩到流馬尿 ?

617 回覆
547 Like 54 Dislike
死返出去啦 弱智仔 未俾人屌過呀
其實點解咁肯定唔會比第二啲人搵到?
我嗰時覺得女主角阿哥好mean,男主角精神年齡唔成熟,仲要女主角因為劇情而做木頭人,未畀機會故事漸入佳境就棄咗
會有成長曲線㗎,阿哥毒舌下其實好細心可靠,男主慢慢成熟,女主會有返感情,不過嗰陣時以為女主有返感情隻game就就嚟爆機,結果原來到咗一半都冇,但係明明已經玩咗好耐
Life is strange 2成隻game都好左膠,但係見到呢個Easter Egg喊咗

Chloe同Max睇落好開心,戥佢哋兩個開心
仲要包埋布埋落地底都仲聽到佢響

同埋咁啱佢講完嘢呢個時間點先響

不過聽故唔好駁故
夠滾動就算
嚟緊12月出remastered又要喊多次
FF7 CC 結局
FF15 結局
The last of us 1 Sarah嗰幕
真係無人講 Acting Lessons1
https://youtu.be/GE4euFGw-ZM
rdr2 the last ride/隻馬死/arthur 死。
逆轉裁判3 最後一個故事
人中0 真島線
君望...

<---遙派
正皮樓主嘅人全部都係man of culture
我成日覺得魂系列係有佢獨有既浪漫
D人成日講佢幾難打, 但其實我覺得佢最吸引既位係世界觀同氣氛
一個無名既不死人係呢個殘破世界掙扎, 面對歷史巨輪同世界衰敗既無力感...
歷盡艱苦, 遇神殺神, 最後都係改變唔到任何野
我地只係大世界入面既一粒齒輪, 只係咁岩成為一段段落, 甚至係一句句子既一粒句號
仙劍二,蘇媚
mgs4蛇叔同ocelot互毆
你還原意嗎

Down定 聽日開始玩
有Outer Wilds,識貨
Horizon Zero Dawn 結局,當女主角搵返佢「媽媽」嘅時候,蓋亞同女博士嗰段對話
儘管佢一生都無兒無女,但係當佢表達佢對兒女有甚麼期許嘅時候,嗰段真係好感人
https://youtu.be/hzygUKcatwc

另外,仲有制高點收集小遊戲入面,講一個兒子陪住佢病左嘅媽媽,係世界末日前,遊歷回憶佢地一生中去過嘅地方,度過最後最後一段時光,然後將母子嘅名字寫係星空中,嗰Part都好touching。
https://youtu.be/sYb6q0vGcr4

揸車果時冇咩feel 去到死哂再聽番首歌先覺得慘
no wisdom, no books, just you my brother

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞