有咩Game 會玩到流馬尿 ?

617 回覆
547 Like 54 Dislike
有興趣玩
但洗唔洗玩返之前幾集先知講乜
定獨立故事
Ff7 cc個尾加埋首歌,對住部psp喊到
戲我喊到仆街
我當年都玩到好貼
一出就玩
但我完全無feel
加埋首歌真係勁催淚
當初20年出嗰陣好多連登仔話好似香港既和理非
TLOU1黑人兄弟嗰到喊到我仆街
FFX勁正!
記得隻game一開始播一段片出嚟,成班人圍爐好down咁。我心諗做乜鬼⋯⋯
跟住知道真相之後再播呢一段就明白晒佢地嘅感覺
就想講Authur Morgan
好容易代入到佢個角色
跟住 i have a plan 同Micah都算q 數
自己中肺癆 真心認為酋長 豪澤xx
可以救返自己
好彩最後個end 都唔差
Life is strange 1幾青春幾有feel
小朋友下樓梯次次死果吓個叫聲都好悲傷
咁多年都未爆過 未搵過門入終界
點講都會劇透
講到佢哋要去打最終boss
去之前已經有個重要角色犧牲自己同壞人攬炒,嗰度已經sad爆
再加埋原來主角打完boss其實就會消失
而佢一路忍住冇將呢件事講畀同伴聽
到打完boss拯救咗世界,大家好開心之際
先知道原來主角會灰飛煙滅
最後主角真係喺partner眼前消失咗
Last嗰幕係喺海邊夕陽,同當初主角識佢partner嗰幕一樣
明明已經世界和平,但partner一直move on唔到
嚟到呢度唔喊到仆街都已經眼濕濕
之後再出嘅「空之」版本再追加咗啲獨立episode,又係感動到仆街
試緊劇情模式交完畫 同一晚即劇殺埋條軍佬
唔可以主動打 但匿埋後佢追打人時可以自動還擊
試咗好多次 成功果次開心到喊
咁投入
我都感覺唔到有咩地方好喊
不過講出來一定比人屌到痴線
所以平時有人講開都只可以係呀回應
The last of us個男人死左
軒轅劍三
軒轅劍三外傳(如憶玉兒結局)
2.0 唔識日文飛住過
3.0 4.0 覺得麻麻地
5.0 睇哂全部劇情就
可以唔使,獨立故事,但有少少同前作聯繫

前幾集太古老難搵到嚟玩
想問有人講咗 香城19 未
School Days
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞