GoPro HERO 11 無人講?

1000 回覆
165 Like 40 Dislike
嚟緊會去潛水旅行
諗緊買gopro 12定係insta360 go3好?
之前一直等gopro12出
雖然冇1吋sensor但有HDR video都好似啱用
仲有大家覺得得個max lens值唔值得買埋?
go3可以潛水咩?
去旅行,跑步,行山用
買gopro12 定action4好
如果平時拍1080p就夠 應該好少overheat?
開始有Hero 12嘅比較片 啱啱睇到呢條日本仔Hero 11 VS Hero 12嘅片

Hero 12開咗HDR夜晚拍片少啲noise 有少少進步
過熱都係好過Hero 11 不過都係遲多幾分鐘就熄

https://youtu.be/ITmUJ3QzXmo?si=g0RRTrO_sWJNw7S3
action4. GoPro 個過熱同脹電咁多年都係死証
諗緊買gopro 12 定 10 潛水用多,所以應該用得唔多

見10而家2k 就買到
跑步 行山 應該用 chest mount
如果有用背囊用背帶mount

最差就係掛頸

$89 想試 買來玩下
Ching where 見到
深水埗特賣城

旅行準備用依個
咁樣夾部機會向外西,你backpack有胸帶會好少少

心口磁吸個隻最好用
試玩左 係呀
可能要加粒 360波轉返去中間
但有件衫係中間驚唔驚跌落地

係唔係得TB果隻?
佢磁力都幾勁,我係夾x3用,又重又fingfing下都冇事
你唔係去到滑雪滑水打幾個空翻都冇咩問題

ssp乜乜城有實物,好似同tb差唔多價

巴打用緊E款?
唔是,你呢款我都有,重同唔方便攜帶
我係呢隻
https://www.yingkee.hk/telesin-te-mmk-002-magnetic-mount-halter-set/
黎緊諗住買Action4,本身有Pd capture扣背囊帶
諗住幾蚊買粒野扣落capture扣落背囊帶一路行一路影算
開新po未?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞