GoPro HERO 11 無人講?

1000 回覆
165 Like 40 Dislike
仲用緊hero 7
仲有自拍mon 落到水 有得換電 手持拍timelapse等等
係,Media Mod 個咪麻麻哋
主要用佢駁Wireless Go 2 或其他咪
慳返D 後期工夫
同埋當兔籠用
我無hang 用埋個頭mount拍半粒鐘fpv揸車都無事
日頭OK嘅
唔特登比較就ok
我買黎記錄小朋友成長 上山下海粗用 同預左自拍影vlog 所以都選擇電話/cam 分開
整跌左落地都唔會心痛
唯一GoPro 好處係平,come跌,跌爛唔心痛
冇人講咪你講囉我屌你老母臭閪
你講唔撚得架?好撚委屈你架?其他人開post講撚咗先我係咪又可以屌你唔撚講先?
係咪覺得冇人講,自己就好撚有優越感,開post就係都要加多一兩句屌人先得?
乜撚嘢話題都實有第一個人講架啦,係咪個撚個開post都要屌人「XX都冇人講」?
好聲好氣唔撚得嘅,係咪以為個撚個都廿四小時mon撚住乜柒都知?
呢啲戇鳩仔,完全喺到消磨所有人嘅耐性,助長負面情緒。
屌你老母我真係唔撚知有件咁嘅事啊嘛,碌碌下post無撚啦啦畀你屌,唔撚知唔撚得架?
冇人知冇人提咁咪你提話人知囉我屌你老母,你知又唔撚講其他人唔知又可以點撚樣講啊?
接收資訊嗰個一定要畀發放資訊嗰個屌架?
係咪你細個你老竇教你寫字嗰陣一路教一路屌你老母先教到你呢啲撚樣出嚟?
屌你老母臭閪谷鳩氣
唔知點解官網買唔到
去到review就買唔到
勁撚仆街,又要hold撚住人地張卡唔比del
一撚早想cut都比佢無提示下renew,食屎狗嚟
買完嘢即同Siri 講,日子到就會提你Cancel

我之前都係咁做
cancel左都可以用到到期日
11冇10咁熱 定因為天氣涼左
你地落到order 後幾時先會check 到order status?
噚日place order ,今日order track 冇資料
應該天氣涼咗啫,10 同 11 都係用 GP2 晶片
唔駛擔心,等多一陣
我落完order, 大概22個鐘後
佢就會send 多封email 俾 tracking no. 你
想問下GoPro transfer data to iphone 係咪無得用wifi
GoPro wifi會唔會好食data?(佢唔show wifi logo 我就好擔心)
點解我用4k 60 8:7 拍十幾分鐘就熱到熄機
已經唔係用5.3k 60 仲要依家都唔算熱啦 夏天咪死得?
定係我set錯野? 樓上d巴打又話未試過熱到熄機既?
岩岩試咗 2.7k 60 都係十幾分鐘就熱到熄機 唔係要拍1080p先有野阿
件貨話到咗深圳,跟住delay咗成日
ups 係唔係星期日唔送貨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞