GoPro HERO 11 無人講?

1000 回覆
165 Like 40 Dislike
HERO9 有難度呀 試過震到9彩
11 未試
你應該用錯mode
你打住關斗拍?
我最誇係踩mountain bike個陣錄,俾d fd睇佢地係即入坑
用縮時mode 唔係拍片mode 喎
記得尋晚睇縮時好似無防震
Hyperlapse(GoPro叫佢做Time Warp,畫面上面3粒點最左個mode)係自動apply Hypersmooth
https://community.gopro.com/s/article/what-is-timewarp-video?language=en_US

人地手持咁行個效果係咁
https://youtu.be/AvGfagVTRN0?t=190
縮時可能一秒鐘先影一格,如果無防震有機會跳得好犀利,條片基本上不可用
Bundle 好似加左價
無呀 都係3200
見到3600
我寫3200
我 sign in 咗睇係3600,log out 完變3200,是咪on9
撚你
平時我都裸機加支短棍出街

有需要例如迪士尼玩一日 會成set creator 出去

仲有個磁石轉頭個夾 行山用

巴打有無買多個雙差電加 2 粒電
終於收貨
我遲你一日都今日收左
我遲你一日都今日收左
感動啦今晚放工先見到真身
睇嚟個個都係今日收貨
我都係今晚啱啱到手
磁石個扣我行山夾袋跌過一隻
唔算太穩陣
唔係掛
係,好彩手持緊隻gopro
有無巴打有買多一套電池同差座 套kit
我前日落單買少左
冇人講咪你講囉我屌你老母臭閪
你講唔撚得架?好撚委屈你架?其他人開post講撚咗先我係咪又可以屌你唔撚講先?
係咪覺得冇人講,自己就好撚有優越感,開post就係都要加多一兩句屌人先得?
乜撚嘢話題都實有第一個人講架啦,係咪個撚個開post都要屌人「XX都冇人講」?
好聲好氣唔撚得嘅,係咪以為個撚個都廿四小時mon撚住乜柒都知?
呢啲戇鳩仔,完全喺到消磨所有人嘅耐性,助長負面情緒。
屌你老母我真係唔撚知有件咁嘅事啊嘛,碌碌下post無撚啦啦畀你屌,唔撚知唔撚得架?
冇人知冇人提咁咪你提話人知囉我屌你老母,你知又唔撚講其他人唔知又可以點撚樣講啊?
接收資訊嗰個一定要畀發放資訊嗰個屌架?
係咪你細個你老竇教你寫字嗰陣一路教一路屌你老母先教到你呢啲撚樣出嚟?
屌你老母臭閪谷鳩氣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞