GoPro HERO 11 無人講?

1000 回覆
165 Like 40 Dislike
想問吓幾錢啊
夜景進步幾大

利申:都有10,應該唔會上11住
GoPro 11 買佢隻Accessories Bundle版好定係Creator Edition好?

差一千
發現咗HERO11 Black + Accessories Bundle官網賣係同淨機同價
(需要GoPro Subscription)
如果買HERO11 Black + Accessories Bundle再加Creator Kit最抵
但係Creator Kit冇貨

仲有咩配件係必買? 謝
3200 bundle幾抵玩
仲糾結緊買10定11定係insta360 one rs
夜景insta360 one inch sensor完勝,
其餘細節/Dynamic range GoPro做得好啲。

結論:雙修
你地用途主要係咩
諗住買部落水用
落水 , 行山 , 細路踩單車 , 小朋友比賽
係喎
你唔講我都冇留意到

不過原來Creative Kit 冇貨
係因為Media mod 冇貨
都係等Media mod返貨先一次過買
仲用緊8拎frd 部新11試影少少footage, 分別真係唔大又可以慳3千蚊了
唔記得利申, 試機時間都係日頭影, 本身用8用flat profile 所以都會後期tune 色, 收音會插media mod 加無線mic
防震係勁嘅, DR 都有改善, 直出可能真係會好明顯但我後制多覺得分別唔大 所以都係慳一筆錢算
我平時都用mod+mic , 但落水唔用得麻
其實夜晚都係唔得, 夜晚我唔會用 , 只係無咁難接受
我之前10係買左max lens 貪個360度水平
而家11 佢做左落去部機到 , 變左又方便左
如果10 升 11 我都覺得未必人人有需要
但8升11 覺得都幾明顯下 , 不過無需要咪再用下慳返緊係好
新一代我覺得用舊版藍色電電量係多過新版白色幾多下
唔知係咪特別執過 , 而家gopro影相見得下人幾好
唔洗下下換機
平到嚇親
有冇巴打訂機幫手訂一件配件? 而家要1050先免運
早講啦,比咗錢
我再等下
頂, 又冇哂 , 諗住買多個Media mod
Me too
我部8用過一次就封印咗
出到11
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞