GoPro HERO 11 無人講?

1000 回覆
165 Like 40 Dislike
pocket 2 真係麻麻地.....
防震同11比 , 我唔會覺得有優勝幾多
同埋你要好保護佢....

利申: POCKET 2 已賣出
純旅行拍下片+影下相
買set 係咪就夠?
set 果2粒電用到幾耐
我都係用緊14PRO
GOPRO 同 IPHONE 我都係每年一部
我反而覺得呢代GOPRO我可以拎黎影相
上次去游水影相真係唔差
3千蚊隻GOPRO我覺得佢既表現已經好好
DJI我只係有留底佢既航拍機產品
pocket 我覺得幾兒戲, 同埋無換電其實好惡用
ACTION 2放左喺到
係ACTION 3 無買
ACTION CAM都係GOPRO
如果要GOPRO比得上單反無反又講唔過去
GOPRO既方便同保護度
單反無反同一部機鏡頭不同已經分別好多。
同個價錢已經差得太遠
同埋好多時係單反無反做主,GOPRO做副鏡
剪埋個落差唔會好大。
11我暫時無過熱過 , 發現有電棒拆埋粒電係無咁熱
gopro po 都係gopro迷自high圍爐同賣家打手既地方
有咩理性討論可言
年年換新機同iphone一樣 成班信徒買信念
是撚但啦 總之多d人買就最好 賣家開心玩家又high high
唔好講gopro壞話 實俾人吊阻哂住搞屎棍
睇唔到 唔想知 唔想聽
搏唔到
建議樓主攞哂成副身家買gopro
買多幾部無問題 送俾親朋戚友
Gopro性能咁好 佢地實鐘意
收到未
岩岩1620 收到 email
我仲未有 你幾點place
我睇返應該11號下午3點落order
我12noon

個網頁真心差
login 完無地方可以睇返之前order 過乜
洗唔洗同你認真?

GoPro 一定官方買啦,平咁多,那來的賣家
你推DJI , 究竟有冇用過Pocket 2…?
P2 如果夜晚係完全贏gopro,呢個手持雲台優點用電子防震既弱點。
但係p2 係使用上有啲問題
1. 外接mic 會有停頓時間,大約7-8秒先用到。
2. 拍攝大約90分鐘,無電換,機身熱時充電更加係慢好多好多。
3. 過熱問題,2.7K 60 拍攝時大約8-9分鐘開始好熱,十幾分鐘會熱到關
4. 背景模糊情況
5. 條頸係好脆弱

呢啲大約係我用過後既意見
顏色、對比後制反而問題不大。

當中粗用程度、防水、慢動作呢啲gopro優勢唔好講,費事比你屌。
事實上如果冇左粗用防水優勢
我覺得gopro 就算對比電話既優勢已經細過以前好多。
你係咪淨係買機? or bundle?
有冇連埋電棒?
知唔知官網個優惠到幾時?
多謝你分享,你講完更令我覺得無買錯 hero11

我推zv1 你係咪眼殘 上面咪講左如果4揀1會揀zv1
罰你再打過另一篇長文反駁我
我係bundle + 電棒
Me too + 2電1叉
你用zv1 同 gopro 比較....
我點同你認真落去呀大佬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞