GoPro HERO 11 無人講?

1000 回覆
165 Like 40 Dislike
同意,但夜晚係好左既又真係
不過有要求通常都唔用
係咪應該買the handler, 浮水既,但就無手划
想買gopro accessories bundle 但係唔想要handler 同頭strap。唔知之後d 配件offer 會唔會改下?
有冇巴打都係比唔到錢試過幾張卡再用埋朋友張卡
試埋屋企、公司地址都比唔到錢
點解我見唔到3600 set?
我得4600 and 3200 set
你直接叫你朋友幫你買
清browser cache
用新email;新信用卡;新地址;新IP
避免用之前用過既資料
另外Billing Address 要tick同收貨地址一樣

我之前買唔到
後來搵屋企人幫手買就搞掂左
而家買2件accessories再有85折
sub user 價再85折下面支Volta同2電1叉抵唔抵屌
明白,另外其實3200個bundle總共有2粒定3粒電?計埋跟機入面果粒
岩岩上TB睇,濕濕碎碎果d配件TB賣得好平同話自己正品,其實用唔用得過?好似d吸盤/夾等等
Thanks bro
gopro 有冇得trade in ,年年換新唔係辦法
配件有折官網都唔貴
我都係上網賣 加少少入新
近年真係每年換
往年black friday 有無優惠??
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞