GoPro HERO 11 無人講?

1000 回覆
165 Like 40 Dislike
上個月買咗,用咗半個月就放棄
點解?
軟件support弱智到一個點

set最廣角,mac唔support,冇方法匯入,要用windows
其他格式先可以匯入ios相片

想入埋gps data一定要up上佢網,而個app只係得電話app,冇pc app
真係運動做sport cam先有用
你講中曬
所以我都成日係到講 如果你係for 日常拍下野用 買dji 支 action2 啦, gopro ed 真係運動機來
sor 係osmo pocket 2先真
奇在5k 30/標準角度
ios佢係support
可以用app入icloud相片
但係5k24就唔得
D片只可以windows先攝取一次,再save去ssd
save去nas都唔得,會hang

ios我買200GB icloud,
解決左128G要食3倍先可以save片去icloud相片
唔拍5k/24 12mm定16mm就ok

另外,overheat真係好大壓力
我拍天花起石屎維修
30C下 17分鐘(5k24)收皮

如果你出街,聽唔到BIBI叫
就白拍
另外,唔好以為card reader可以直接read片
klite mega都唔得
一定要用電話app/windows攝取,張3個file合成一個

gen出嚟亦都會冇咗GPS data
........

backup cam->yes
主力-》畫質差+唔方便後製
再講多一樣
我部windows電腦冇hevc support就攝取唔到

最後用咗一日時間先攞到30GB片
up上gopro,再DL

DLLM

btw
dji om6都係垃圾
OM6 有幾垃圾?
OM SE會唔會好啲?
om6可用角度太細

如果比我買過
我唔會買Gopro 11/DJI om6

直接買智雲算
大家啲電係咪都係1分鐘無1%咁?超倒水
而家官網同代理都係3200
係咪代理買穩陣啲?
用緊OSMO P1, 最近見到INSTA360系列又有啲心動,
有 4 粒 GoPro 電
1年半
3粒已經漲哂
1粒勉強叫 ok
依加官網個優惠抵唔抵
上年11月買
HKD $2822買到 "HERO11 Black + Accessories Bundle"
雲台邊支好
Insta360 go3都好似唔鎈
Action cam 室內影相差過電話係咪正常
冇得換電 唔夠續航
唔好話,我睇完我自己都心動,又可以當gopro, 又可以做fpv 用 同玩第一身 係2.7k 同想睇多d 畫質先
360cam多嘢玩過action cam
go3定咩? 360 貴過gopromax
而家官網冇得平,見到同街價一樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞