GoPro HERO 11 無人講?

1000 回覆
165 Like 40 Dislike
有電棍 不過差電都係好煩 要打開個冚
bundle 抵撚到
個個收曬貨就無人出聲
見大家傾到好開心
其實直接去官網買就得?
15% off accessories 要點先出到嚟?
去官網買先開心
見官網 bundle 做緊 $3200, 想問其實係咪都好夠玩?
一直都想買但出到而家 11 都未買
我就係出到11 先肯買

呢度巴打建議

Bundle + 電棒 最抵

我自己買左creator + 2電差電座package + 個夾(我行山夾 肩帶)

其他配件睇你玩唔玩水 踩單車等等
我爬文見個個都話買 2 電一充
即係呢個? Dual Battery Charger + Enduro Batteries

諗住買 $3200 加電棍, 唔落水玩應該好夠
3 way 2.0 好唔好用?

Max len 買唔買得過?
所我買2電1差 ,寧願多啲電唔使煩
因為開機都食好多電
我玩玩下唔錄都跌緊電
假設我玩一日迪迪尼加埋電棒 ,唔使就住就住用
256卡夠唔夠用?

而家大概幾錢?
吓 我買晒兩樣添…..
影完一日up 上cloud 又一條好漢
有排剪
想問吓sub 左 係咪有無限位俾你放片?

可唔可以uplaod上youtubr
講真gopro 個cloud 個人覺得真係要買
平日影下影下 多多hhd 都唔夠
我影相拍raw 都唔夠影片用得快
仲有影片好多都係影垃圾,要剪
暫時係無限
gopro cloud個速度...
無限就忍佢
佢有返原檔畀你down 算係咁
樓上講拍4mins要up 40mins,一日閒閒地都拍一個鐘footage就自己計數

另外你係香港還好,可能用緊無限data plan同屋企寬頻夠快,去旅行就真係含得

你影開相買多幾張sd card,hdd做storage都係有限錢,圍返你用357年cloud d錢都差唔多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞