GoPro HERO 11 無人講?

1000 回覆
165 Like 40 Dislike

-8佢都係hang

我估1080佢先可以頂到
Gopro11 水貨見price.com 3000蚊抵唔抵買?

你好心急咩
係咪年年4月都15%off 清貨?

到blackfriday 通常最新12會減幾多?thx
四月就唔知
上年BF:
【Black Friday】GoPro HERO11 Black 大降價
今年 9 月才發佈的 GoPro HERO11 Black 在 Amazon 推出 Black Friday 優惠,淨機價 8 折、Accessory Bundle 版 82 折、Creator Edition 則提供 79 折。
不過BF仲有咁耐 呢幾個月要用就宜家買最好啦
Thx
新機即係官網買連埋subscription 係一定最平?
差啲出左去買機,多謝提點
又中伏
之前拍5.3k可以入iphone app-》save入相片sync上icloud

今次pov裝修片 set hyper(最廣角5.3k/25)
唔比save入相片

我屌
又要開電腦

如果去旅行就仆直
去旅行打算買部gopro記錄一下第幾代會比較合適因為本身諗住平平哋買部二手試吓先,但我見而家11先至3200,而前一兩代都仲係要2000尾
我都係,睇完一定買11
新sensor, 有得玩影車軌,新防震,差幾百蚊抵比
買之後,諗清楚係咪一定要
電話+棍可能更好用
買之前
好,唔該師兄tw師兄係咪都係官網買
我係諗住將佢set喺背囊上面隻手唔太想拎嘢
Gopro 個Subscription 你地覺得有無用?
應該都會係 我未買
睇左其他品牌,覺得啲色太假
我應該會錄2.7k,希望無咁多事發生
夾係背囊會唔會好易影到斜左
想問GoPro有冇類似雲台既配件?
直接等dji pocket 3算啦
貨到左了,想問淘寶副廠電池的話,咩色電好啲?藍色/白色?
下個月去旅行 諗緊osmo pocket 2 定 GoPro 11 mini
pocket 2 啦,但記得買Cambo,有wide 鏡 好有用
我都有類似情況,雖然有horizontal lock, 但係就西左去左邊,於是我加左個90度轉角,將隻gopro扭返向前,如果唔加既話,影出黎就永遠向左望30度咁

要wide咁不如action 3
平啲新啲 又有10bit
佢係一個真嘅穩定器,而且夜拍都ok,你又可以個鏡頭追個人,你玩延時果d 你可以玩pan 鏡都無問題

gopro pocket2 兩樣我都有,最後發現我日常都只係攞pocket2 出街,係會落水玩先攞gopro
如果真係純記錄會唔會action 2好啲?細部又可以掛頸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞