GoPro HERO 11 無人講?

1000 回覆
165 Like 40 Dislike
Gopro弱點就唔係弱點 係常識
Dji弱點就係弱點
ok 你贏
9唔撚搭8,講action cam又拎三軸又拎無反黎講
我拎fx3 + gimbal屌打dji pocket啦
係呀你岩

樓主唔洗買gopro呢d垃圾啦

買fx3 + gimbal啦 無撚敵
駁唔到剩係識負評,廢到
我都認為fx3 + gimbal好 仲搏乜9
為搏而搏咩on99
Gopro 就真係垃圾呢個一定搏
你自己都有負評我啦
快d駁
pocket

action

on9仔多人負評就唔出奇既
11同10差不多啦

https://youtu.be/VmZ15rfv3Pk
d flare同highlight位
原來係盲既對唔自

你取巧姐
Dji pocket2強在防震 你就攞靜態相黎比話佢色差
佢色差我都認同 我答樓主係話防震好過gopro
係你衝出黎話兩部鏡唔同點比
係你懶係要公平

講定先 即使係要防震好過dji pocket都大撚把 睇樓主budget姐
如果係片果4部比 一定係買zv 1不解釋

你不如吊我搵左段唔係gopro11黎比算啦
阿哥,條片你post既你有冇睇? 我cap既位係video黎(3:21同4:55)
同埋你自己講gopro色都唔輪到佢,我唔會好似你咁屈人既,有圖為証

唔係我懶公平,係你無視sony,gopro同dji pocket定位

呢度係gopro post,係講action cam,action cam定位就係防水襟跌,你自己9唔搭8衝入黎話sony屌打先既,如果要講dji,係比都係用action比
其實每個人都有唔同喜好
又唔使嘈交嘅

如果唔鍾意GoPro咪出去睇下其他post
我唔敢講GoPro係最好冇缺點
但一定會有人鍾意
新手想問拍行路片買pocket 2/360 x3/gopro 11好?
除左行街片會唔會想有其他視覺

360 視覺係其他畀唔到
玩活動 想唔想手持or 掛身 or 上器材上面
畫質 慢動作等等

各有優點缺點
星期五落單,仲未有tracking number
月尾去泰國
諗緊好唔好買個玩下
同你一樣
我之前都係咁 星期一就會有 星期六日好似放假
DJI清過gopro 10

我TV開超明顯
你預15-24min就overheat

youtube好多人屌
https://youtu.be/Qr_hzASLcQ0

如果係戶外,Gopro係比較方便
但係一入室內,Gopro就食晒屎
iphone完勝(你可以睇吓後面魚生飯,iphone重keep到)

睇過唔少gopro11 5.3k
好多畫質都係比唔上iphone/dji/DC/DsLR

不過始終配件多
我自己都唔會用iphone去拍裝修Diy片
Gopro粗生D
拍行路片360 x3可以飛,佢話5.7k但因為佢360既關係所以只係crop一部分出黎,你預佢實質得1080p左右,係mobile device睇就勉強ok

夜拍多就pocket 2,機械防震夜拍會好d,但要留意佢冇得換電,睇下你會唔會長roll一個鐘以上

多日頭拍藍天白雲,有時會掂到水既就gopro

利申3部都有
gopro 9 post個陣已經講過,夜拍係action cam 硬傷,釘屎咁細粒sensor真係冇計
insta 1吋同dji pocket三軸先頂到下

至於你講魚生飯個度巴打可以留意下gopro個focus係fo係檯面,因為gopro冇marco mode而最近對焦距離係30cm左右,14 pro有marco所以冇問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞