GoPro HERO 11 無人講?

1000 回覆
165 Like 40 Dislike
你平咁多...我$3200 買左
前2日買
sor...睇錯...自膠

原來係平左2千幾... 以為你用2千幾買到

2~3 日就收到貨
屌...想un十龜個plan 點搞好...無啦啦自動續咗
Ching $3200 應該係Accessories Bundle?
咁呢set今日買都係平HKD80幾
唔駛咁揼心口
官網好生性,成功買到Creator Kit + 3 ways 2.0, 仲有15% off
去setting整
白俾多左一年
而家睇返佢accessories bundle 係mark up咗去$3600再85折
$3116.7,佢老味比平時平咗4蚊咁大把
iPhone 14靚過GoPro11?
你咁講搞到看有啲後悔買左
昨日已係Black Friday 價 $3966

Ching $3400 係乜Set? 幾時買?
之前accessories bundle好似賣$3200
早買早享受

幾年前買8 同 Max 都係 Black Friday 先買...
所以今次忍住等Black Friday
如果鬥畫質,GoPro一定輸,但 GoPro 個長處係佢個 form factor,可以固定响唔同的嘢上面,影 d 你唔敢或者唔想用手機影的嘢。如果你只係用支腳架仔撐住响街行下拍 vlog,咁就真係應該後悔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞