買電視機 / 換電視機 集中討論區 (111)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
唔使,有啲款係落螺絲唔同位就有高低分別
水貨65" LG c2幾錢到?

c2同a2 分別係咩
明白
1. 盛澤水貨$179XX, 其實頭POST有齊價
2. A2大陸唔出, 所以沒有水貨, 只有行貨

LG A2最入門,光度450-500nits,得2個喇叭,機身用料比較膠,面板得60Hz,只有HDMI 2.0

LG C2光度提升到850-900nits,4個喇叭,機身用料靚左,面板有120hz,有4個HDMI 2.1支持4K120, 影像處理器高1級
主要C2有120Hz、有差不多兩倍最高光度、有好多人用,A2全部都冇
高手果然係高手你快啲去食家嫂火鍋放題啦,之前你病咗嗰陣我去食咗好好食不過我諗你唔記得,所以提你多一次
我記得~
我係新手
我今晚見腸胃炎好返即刻獎自己食麻辣火鍋雖然唔係特別鍾意但頭先突然好想食
同男朋友食?
自己食

邊有你講嗰樣嘢
不過冇可能1個人食嘛~
單身都可以開心~
唔係架,我成日自己一個食放題火鍋嗰啲,當然都有同朋友食啦,不過兩種唔同嘅開心嚟,同朋友我會成日掛住講嘢狂笑唔記得食嘢最後變咗食唔飽
自己一個食放題火鍋
我接受到自己一個食飯, 睇戲, 行街
火鍋真係唔得, 過唔到心理關口
普通日式放題都係
唔使接受架我覺得唔需要特別去試,不過我ok鍾意做呢樣嘢
LM thank you!
我都係
一個人食牛角放題同火鍋放題都試過
最後都係買左A90k
想問吓大家得一個4k120 port
要插電腦同PS5有咩方法可以分配

4k120 有無出switcher
雖然住幾個月only 不過都係想坐係梳化煲下劇
諗住買2手睇完賣返出去唔會蝕好多
PS5 有幾多game做到4k 120
應該有兩個
但你都係要插個個port 架
earc 個個? 插左soundbar
唔蝕得多送唔走架,同埋你用咁短時間,其實咁新淨就要送走都蝕咗享受新買嗰part
佢有2個4K120 PORT, 只是你不可以用SOUNDBAR
HDMI 3同4都係2.1, HDMI 3係eARC, 你唔駁SOUNDBAR可以駁其他野
咁只有買分線器, 魔獸有出
SONY應該要下年先可以有4個HDMI 2.1, 舊MTK CHIPSET做唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞