買電視機 / 換電視機 集中討論區 (111)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
有咩花生食下🫣
水貨當行貨賣,稱呼國際版行貨
電視櫃度過擺唔落
舊櫃嚟?
我家都係舊式組合櫃
只放到32吋再出就唔夠位

最後...... 換電視辦連櫃一齊換
雖然都係只放到50吋,但都好好多啦
起碼叫... 有得選擇
呢個有既定嘅曲度畀你郁,假設佢計好數邊啲角度對面板壓力最恰到好處/最唔影響色彩呈現嘅話,會係一個好突破嘅設計嚟
舊式電視櫃
已經拆左左右兩條木框同個頂櫃
但我度過如果50吋
擺完個電視
其他機頂盒個啲就擺唔到
近排想買sony a80j
price.com睇係平過豐澤(豐澤$18280,price上面問過話係香港行貨係$14000-$15500)
平咁多會唔會有伏架?
拆左邊框
但擺完50吋就冇位放機頂盒個d
嗰啲可以放地下呀,或者開窿放喺櫃入面

另外我想問幾高幾闊?迪路BB免費幫你諗下
問清楚係香港行貨,Sony 師傅裝機咪ok
萬五正常啦,幾個月前同級既JZ1000h都係萬三
1. price.com細鋪全部會食左SONY官方贈品, 先平到比你, 55A80J有SONY官方$1500超市禮券
2. 大鋪例如豐澤, 百老匯, AVLIFE, SO 0, 需要你去問SALES折實價, 佢多數會減比你, 例如AVLIFE 55A80J官網寫$17280, 折實價可能$16480左右, 扣埋贈品價值$1500, 即是同細鋪其實差不多, 另外price.com細鋪送貨需要加$100-150, 大鋪唔需要
3. 另外price.com 55A80J賣到$12000果D係大陸水貨, 冇GOOGLE服務, 正常香港行貨就$14000以上
去姨媽或者日本城買個兩層膠架放住先又得
到真係再大改時先再諗

我個時都係頂住晒D盒,反正都舊不如一次過
如果唔得,咁機頂盒呢D好死,係有線同NOW先係紅外線,其他都係藍芽,放後面都得
冇得凸,冇得圍住條柱
大家點睇,2手x7000d定全新p735好
1. TCL應該好賣難出去
2. X7000D都係電子垃圾
如果幾個月就唔需要買電視了,揀啲有電視機嘅地方租就可以
如果你未租地方你可以問我,畀個地區同預算我,我睇下手上嗰啲你啱唔啱,都裝曬電視
想問下,43寸 x80K 同 81k 有咩分別?
咁你買買好啲都冇所謂啦,你再遲啲先搬走佢咪得

再唔係真係唔使買都得
最近屋企部samsung Qled55"Q7f壞左
果陣好似買左13-15k
想問下巴打門有冇咩差唔多既電視推介
自己唔熟電視,又唔想老豆貪平買左大陸野
最好係8k-10k樓下
長120cm 闊40cm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞