我是悠二,你問我答,電腦砌機討論 ( 33 ) - Yujihw 重生了 新砌機List集合

1001 回覆
8 Like 9 Dislike
冇咩分別架啦.全唔全新

主要影響性能既野你都換左了

你只係ssd hdd 同仲有兩條ram用返舊機.同埋隻機箱

我覺得冇必要浪費錢
1 x Intel® Core™ i7-12700 BOX 行貨
價錢:$2,670

1 x [8月優惠]MSI MAG B660M BAZOOKA DDR4 Micro-ATX
價錢:$1,040

1 x [8月優惠]G.Skill Trident Z Neo Series 32GB (2 x 16GB) DDR4 3600MHz C18 F4-3600C18D-32GTZN
價錢:$1,040

1 x Seagate BarraCuda Pro ST1000LM049 1TB 7200RPM 2.5
價錢:$450

1 x [優惠]Gigabyte AORUS Gen4 SSD 1TB M.2 PCIe NVMe 4.0 x4
價錢:$769

1 x [8月優惠]ASUS Dual GeForce RTX™ 3060 Ti V2 OC Edition 8GB GDDR6 LHR (可單買或砌機)
價錢:$3,499

1 x Antec High Current Gamer Gold Series HCG 750W 80 Plus Gold Fully-Modular
價錢:$799

1 x [8月優惠]Antec NX Series NX410 ARGB Tempered Glass ATX - Black
價錢:$389

1 x Thermalright PA120 Peerless Assassin 120 SE ARGB CPU Cooler
價錢:$329

1 x $80 砌機服務,首30天免費上門收機檢查,五年免費自攜保養。
價錢:$80

總計: $11,065
https://www.faroll.com/customize#MjA3NiwyMzg2LDMwMTksMzc3OCwzODE5LDQ1MzYsNDkyMyw0OTQ5LDQ5NjQ

點睇?
我有賣電話了

Fold 4

晏少少會上埋錶同flip 4
法奧神教,戰無不勝,悠二教主,文成武德,千秋萬載,一統江湖。
岩岩隔離覆左你
悠二你好
220827000149777大概幾時出貨?
因為要同屋企人/樓下看更講聲
同埋想問買左win 10會唔會幫我裝埋,定要自己裝?
220824000225995 聽日會唔會有
比d hint囉
自己google啦 點知你係咪放蛇
唔啦

同埋我本人都唔支持翻版
咪係

不過唔關事 本身都唔支持
電話都賣埋
點夠你玩
黎緊會更加多唔同野

不過一開始會賣d唔影響本業 比較簡單既野先
係咪要賣相
之前咁多人開post屌悠二
一定好好賣
呢兩日的了
你預星期尾或星期頭

會幫你裝埋
等睇又係wrong hole
你影個背面黎睇下
悠二大哥
8k 筆直
唔係成日打機 主要會玩apex & forza horizon

有冇推薦list thanks
所有寫住HDMI嘅窿都插過,都係無野出
又一件wrong hole
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞