我是悠二,你問我答,電腦砌機討論 ( 33 ) - Yujihw 重生了 新砌機List集合

1001 回覆
8 Like 9 Dislike
油耳想問下大約幾時出貨
訂單編號:220818000387270
訂單編號:220820000301439
你預聽日或後日
我見ROG成張嘢厚身啲長啲而且供電模組又有渦輪獨立散熱,ROG就算輸冷排應該綜合唔會輸好多懷疑40系列ROG會有LC II 360mm冷排系列顯示卡畢竟熱咁多
所以你問我 我只係估計Giga 個張勁少少
阿二,過左差唔多4日想問下有冇消息,Thx220821000268859
要下星期 可能係星期頭
呢一兩日送
黎緊我會推出加強服務既野
Btw 多謝你意見

我都嘗試黎緊做多d公司客
我一直都想向我老闆提出砌機方案,明明賺咁多都唔換批好既電腦!

我試adrenalin內置個壓力測試都失敗有冇咩啟示
轉頭試埋DDU重裝先再update
ASUS TUF 3080 for sure
TUF 3080
DDU完都唔得就搵我
試下TG我.睇下我暫時點同你配合下先
over少少.不過呢一刻咁樣夠你用

750W火牛.都夠你未來

而家有wifi.底板有一個hdmi.兩個display port
1 x Intel Core i5-12400 BOX 行貨
價錢:$1,599

1 x [8月優惠]Gigabyte B660M DS3H AX WIFI 6 + BT5 DDR4 Micro-ATX
價錢:$940

1 x [8月優惠]ADATA XPG GAMMIX D20 16GB (2 x 8GB) DDR4 3200 Mhz C16
價錢:$420

1 x [8月優惠]Kingston KC3000 Series 1TB M.2 PCIe NVMe 4.0 x4
價錢:$839

1 x [優惠]FSP Hydro S Series 750W 80 Plus Silver
價錢:$549

1 x Tecware Flatline Mini Tempered Glass Micro-ATX - Black
價錢:$309

1 x Thermalright AX120 Assassin X 120 Refined SE CPU Air Cooler
價錢:$149

1 x $80 砌機服務,首30天免費上門收機檢查,五年免費自攜保養。
價錢:$80

總計: $4,885
https://www.faroll.com/customize#Mzg1Myw0ODkyLDQ5MTAsNTA3MSw1MjgxLDUzNTIsNTUxMA
開頭有諗過用你#415 個條
但唔要張顯示卡 or 要張低grade 少少既
而家電腦玩Minecraft 一多野就lag
呢一刻的話.我覺得你用途上唔需要display card
感謝你
DDU完,綜合返啲問題先
1) 壓力測試都係Failed雖然唔知關唔關事(一樣有)
2) 隔一陣個mon會暗一暗0.0x秒咁上下(新增)
3) Freeze然後黑mon熄機(暫時未有)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞