我是悠二,你問我答,電腦砌機討論 ( 33 ) - Yujihw 重生了 新砌機List集合

1001 回覆
8 Like 9 Dislike
Yujihw HW 兩年半以黎受礦潮同疫情關係冇更新過砌機List組合

終於而家全面更新哂

未來會一直不定時更新砌機List.

同埋悠二我未來會重新做評測同開箱文

都會不定時更新下硬件文章.打下文咁

如果各位有咩意見都可以同我講.交流下.勿忘初衷

另外開左一個可以搵到我既Group.方便各位問我.或者冇ACC既人都可以搵到我
都可以入黎吹下水.傾下電腦野
Yujihw悠二硬件 TG Group

https://t.me/+Ar9BxCClJUhmYzg9
http://yujihw.com/

歡迎各位繼續討論同交流電腦野

另外而家香港卡價唔係真係好算抵玩.如果唔急砌.的確係可以考慮等下

或者只係砌某d型號.會比較好少少
Benq
GW2280
GW2283

想問有咩不同?
點解2283仲平D??
一隻 一隻ips

83冇的了
83已經冇貨?

係.冇錯
水魚節就完 留名等顯示卡劈價
劈價都唔係因為水魚節 因為出新卡姐
油耳講的 水魚節清唔晒貨就大力劈

真的

因為對佢地黎講.係最後機會
想係你地個網砌機,揀緊底板,大約1000蚊 想問下呢3塊board有咩分別?係咪愈貴愈好

[8月優惠]ASUS TUF GAMING B660M-PLUS DDR4 Micro-ATX

[8月優惠]MSI MAG B660M BAZOOKA DDR4 Micro-ATX

[8月優惠]Gigabyte B660M DS3H DDR4 Micro-ATX

如果你i5.想要塊入門b660.我好推ds3h.因為平平地有四條ram槽

bazooka就真係幾抵玩.而家新低價

三塊入面最好就b660m plus
悠二巴 想砌個比較頂級嘅打機list 預算萬幾都接受到 點砌 或者 你個網入面會推邊條list比我 仲考慮緊
你玩咩解析度先
未sure我成set換晒佢

你本身用緊咩Mon?

要唔要買埋新Mon
想問下,我用緊9900K+2070s+2k mon
會打3a game, 應該成部換定換卡就ok?
換3070 好定等4060/4070?

thanks!!
搵你地砌機有冇得免息分期,budget 8k-10k 同埋有冇推薦list 主要打機睇片 唔該曬🙏🏼🙏🏼
應該係的了
到時直接等下代

你2070super應該仲有心有力

到時諗下4070囉
冇免息分期
1 x Intel Core i5-12400F BOX 行貨
價錢:$1,399

1 x [8月優惠]Gigabyte B660M DS3H AX WIFI 6 + BT5 DDR4 Micro-ATX
價錢:$940

2 x KLEVV Bolt X Series 16GB (1x 16GB) DDR4 3200MHz C16
價錢:$780

1 x [8月優惠]Kingston KC3000 Series 1TB M.2 PCIe NVMe 4.0 x4
價錢:$839

1 x [8月限量優惠]Gigabyte Radeon™ RX 6700 XT GAMING OC 12GB GDDR6 (可單買或砌機)
價錢:$2,999

1 x [優惠]FSP Hydro S Series 650W 80 Plus Silver
價錢:$499

1 x Thermaltake S100 Tempered Glass Micro-ATX - Black (三風扇版本)
價錢:$429

1 x Thermalright AX120 Assassin X 120 Refined SE CPU Air Cooler
價錢:$149

1 x $80 砌機服務,首30天免費上門收機檢查,五年免費自攜保養。
價錢:$80

總計: $8,114
https://www.faroll.com/customize#MzMwNCw0MDMzLDQ4OTIsNDk2MSw1MDcxLDUyNTksNTI1OSw1MjgxLDUzNzQ
想問下送貨係7PM-10PM
咁司機會中午打定比我先 定係到前 AROUND 1個鐘先通知?
中午/ 朝早無得送架MA?
一隻 一隻ips

83冇的了
gw2283已經冇貨?[/quote]
知道了
拉返上嚟先睇到
司機哥哥個次係近7pm打比我,近10pm送到
你預下午.旁晚會聯絡你
收到 THX
THX
2070s仲係好強
不過唔預咗3a最多玩2k中畫質
請問faroll首頁 最新產品個到可唔可以show多D
我set分頁
本身垃圾mon 準備換埋新mon
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞