我是悠二,你問我答,電腦砌機討論 ( 33 ) - Yujihw 重生了 新砌機List集合

1001 回覆
8 Like 9 Dislike
1 x Intel Core i5-12400F BOX 行貨
價錢:$1,399

1 x ASRock B660M-ITX/ac DDR4 Mini-ITX
價錢:$999

2 x KLEVV Bolt X Series 16GB (1x 16GB) DDR4 3200MHz C16
價錢:$780

1 x [優惠]Gigabyte AORUS Gen4 SSD 1TB M.2 PCIe NVMe 4.0 x4
價錢:$769

1 x [8月優惠]Gigabyte GeForce RTX™ 3060 EAGLE OC 12GB GDDR6 LHR (可單買或砌機)
價錢:$2,899

1 x FSP Dagger Pro Series 650W 80 Plus Gold SFX Fully-Modular
價錢:$799

1 x Cooler Master NR200P Tempered glass or Vented Panel SFF Small Form Factor Mini-ITX - Black
價錢:$730

1 x $80 砌機服務,首30天免費上門收機檢查,五年免費自攜保養。
價錢:$80

總計: $8,455
https://www.faroll.com/customize#MTI2OCwzNTQyLDM3NzgsMzk5Miw0OTYxLDUxOTUsNTI1OSw1MjU5

唔識電腦諗住跟9,000蚊細機箱打機List砌 見好似冇風扇/散熱 其實夠唔夠Cooling?
如果想加個散熱 有冇推薦for細機箱?
岩岩收CALL話會送貨,
如果濕左搞到壞PARTS 係咪免費換?
thermalright 120 se 就得
我地會包好,不過真係有問題搵返我.我緊會幫你負責返
已落單 謝謝
最後係咪FIRM左今晚唔會有送貨
屋企機已打柴
悠2,張giga gaming oc pro 3060ti係真好熱,熱過其他牌子丐版
我今晚試下開側版睇下會唔會大降溫
或者dddu再安過

睇返n卡post位巴打 gaming oc 3060ti都係73度,我pro仲熱過佢
俾個訂單編號我
你今晚試下再TG我
想問下法奧星期六會唔會送貨?
降壓超頻啦,我張3080降左壓打機都係60度左右
準備8號波,早D收工先
晏晝打嚟話今晚送嘅仲送唔送
俾個訂單編號我
我張pro用左大半年燒機75 之前73左右,用緊bq 500 case
如無意外今晚送埋
有大部份訂單 今晚司機都會今日送
不過今晚可能送貨時間未必準 又或者可能會有少少delay
請各位見諒
師傅啱啱打嚟話今晚唔送喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞