我是悠二,你問我答,電腦砌機討論 ( 33 ) - Yujihw 重生了 新砌機List集合

1001 回覆
8 Like 9 Dislike
a卡清哂,n卡閪價冇人買

最後咪又係要減n卡價賣,冇輸喎
你點捱的
我3代 i3夠用到上年11月換5600g
唔係消費券我仲捱得
我就頂唔住
我之前部i3,玩lol 會打打下黑mon 幾秒,唔知乜問題。 咁岩出消費券所以換機。 然後推薦我用5600g

好撚彩冇多俾一千幾百砌10400f+1650
如果唔係,今次就唔知點upgrade
如果我想用消費卷先再用銀行入數,要同你客服講定係tg你
搵客服就得了
9月全漢新牛有冇得訂
12900f配ddr4定ddr5好?火牛要Corsair SF Series™ SF750 — 750W 80 PLUS® Platinum SFX定FSP Dagger Pro Series 850W 80 Plus Gold SFX Fully-Modular好?
你哋會唔會開燈打機?
咁暗睇嘢唔傷眼咩

近視jj
一定鉑金牛好
Cooler Master MasterAccessory Vertical Graphics Card Holder Kit V3 with Premium Riser Cable PCI-E 4.0 x16
悠老闆尋日終於落單了 whatsapp咗你遲啲送貨
我原本都係等等黨 但唔關消費券事
只係個FD見到悠二個到Gigabyte 3090又送火牛 再溝埋Z690 AORUS ELITE 優惠價
計計埋埋 都可以狗沖
9月會出架啦

睇下9月幾時上市 我會再上黎講
連性能就corsair sf

我自己會dagger pro
我電腦放腳底

我會開燈用電腦
我冇你地咁高打機要求
1080p 全高就夠
我聽日上架
多謝你
好,留返7950 + 板一齊買
有時D野 試過享受過就好難返轉頭
唯有努力返工
加上一用就5年以上 , 都係對自己好D啦
Gigabyte B660I AORUS PRO DDR4 WIFI 6 Mini-ITX同ASRock B660M-ITX/ac DDR4 Mini-ITX for 12900f邊個會好d?
悠二
Fractal Design Meshify 2 Compact Clear Tempered Glass ATX
底部係咪都裝到兩把120MM / 140MM 風扇?
12900f兩個都唔好啦z690好過,一係cpu唔使咁勁,同埋你係砌乜箱,如果要用pcie riser既建議揀翻有內顯既方便debug
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞