愛華頓球迷集中討論區(42)COYB UTFT 撚蛇足球字典唔需要前鋒兼就黎改名做中場頓

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
又累多間球會
好心轉行搵個份工
睇佢紀錄衰極都一年入到幾球既 快手掉返我朗落後備啦
maupay 矮仔黎 我諗頂gordon
暴力般果個似正前
支找拳王翻生呀!

拳王唔翻生又俾人彈鐘架啦
認真我朗如果後備入場好用好多
又窮 教練又廢 點搞
比d時間林仔算
維拉嗰場已經係最佳證明
再俾就直係要準備睇英冠link 了
佢好鬼似以前個位santa cruz
靠買勁人
黎補戰術不足
勁既教練邊會黎執屎
未睇過
15m就比啦好心
14M 26歲都仲傾 即簽紙即落場啦
唔岩用過兩年都起碼收得返8M
慳埋啲婆仔數,DCL又踢一場傷四場,收皮啦Everton
笑死
最後一刻先買佢
之前又唔見你咁留意佢
早d就唔會霉到焗用哥頓/朗當打正前啦屌

McNeil 同佢加盟個時序調轉就差唔多
我地隊唔係要高佬前鋒好d ?
定係大家好似灰仔咁獨食算
Ben Godfrey (fibula), Abdoulaye Doucoure (hamstring), Andre Gomes, Yerry Mina (ankle) and Andros Townsend (ACL) remain out for Everton.

高美斯原來傷左
好買唔買買茂利
哂鳩氣
🚨Neal Maupay is currently undergoing the second part of his Everton medical ahead of his move.
Maupay is likely to be registered by 12pm today to enable him to be available for tomorrow’s game against Brentford
(Source - Alan Myers, Sky Sports)

快撚到
估唔到朗蛇正選既機會得一場
你改定名做maupay都得
一定唔會打正前
You are a fraud, a cheat, Maupay - AFTV Ty
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞