愛華頓球迷集中討論區(42)COYB UTFT 撚蛇足球字典唔需要前鋒兼就黎改名做中場頓

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
第一場對車輸我覺打得好.對森林班廢波都可以和.真係食屎
你咁講 安尼捷比都比佢勤力追波,又大大份唔會一掂就跌
次次d單對單龍都唔識射 射地波最難救
格雷果球都射地
真心哥ton連格雷呢個級數都無
踢完呢場仲想有50?20比多啦
如果有dcl /我朗
佢擺邊啲放波入去 都或者有得救
應該係講賣咗佢拎舊錢重建
我哋一直都搞錯咗
dcl幾時返黎啊屌
根本呢隊波只有打主守反擊先有作為
後面唔駛用波
而前面突擊有助提高佢地d把握力
你睇下一主攻廢隊咪攪成咁
mcneil最恐佈係球場上唔追波散步
正常擺佢去返左邊會好好多,但撚蛇個腦認為佢要踢逆足
Dcl出返嚟,麥了都可能繼續逆足位
干地同撚伯嘅三中堅真係天同地,唔該打返四後啦
林伯唔識教 麥了呢d無可能踢得起
呢隊垃圾要單打獨鬥勁既先勁
正前dcl 停波 都唔夠阿朗
牙朗
麥了 樓主
Nana 禾甸
Tom
烏仔 達哥 coady so仔
Big福

其實咁樣已經好夠打
麥了又未係咁差姐,大家都知佢長處係邊
但呢幾場個撚頭唔係放佢正前就打無鋒陣

柒頭灰根本一早就要換走佢,隊波千蒼百孔時應該係搵個肯合作肯比波既落場
而家咁樣比佢入波追和根本對隊西波絕對唔係好事

個死撚頭更加唔洗講,話知你同dof後面傾好/傾緊咩野人
呢一刻人腳就係咁但你都唔肯變,真係收檔啦屌你老母

哥ton廢N倍
格雷柒還柒 死球有威脅 入到波
牙朗踢得咁好都咁早換走,究竟撚伯個腦是咪裝屎
裝住佢條霉臭撚
我一直支持賣走樓豬
大家有睇開都知樓豬唔值呢個價
不過踢完呢場車仔應該email都唔再覆啦
都幾肯定降班
邊個頂替到676果10球加5個助攻
開心咗幾秒個撚頭醒返次
點撚知換走牙朗 我錯在對佢有期望
全盛時期嘅DCL+ 夠上場時間嘅牙朗
揀住呢堆球員 正路打防反
有高迪 豬福
哥ton又岩踢
踢左3場
我當你第一場仲試緊陣
之後個兩場好明顯輸領隊,一場輸遲變陣一場輸無啦啦變陣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞