愛華頓球迷集中討論區(42)COYB UTFT 撚蛇足球字典唔需要前鋒兼就黎改名做中場頓

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
豬福着西裝好型棍
哇呢單,再配合阿撚+dele+雞巴走人
咩事呢個星期咁多好消息
撚蛇嘅夢想嚟
我哋用隊波嘅成績幫撚蛇達成夢想
叫roma俾足人工 零loan fees 過意甲重生啦
意甲岩佢踢呀
所以真係本來目標中游都變護級
班底其實唔弱
但見到上兩場領隊d戰術
無進步
睇怕又要聞到魷魚味先識以拎分為重求變,咁食屎啦
俾就俾啦屌你老母
你估好多時間咩
又唔知你地班友攪合約體測慢半拍咁
係睇足你廿年都係咁撚樣

onana黎個下我仲以為manuel fernadez事件再現
唔彈鐘都偷笑,唔奢望有錢收啦
陣間佢去土耳其瘋狂開P就慘囉
可以出少啲糧比班大帝我都心足
買人又買到好似去街市買棵菜咁
唔知以為真係臨閂門會平啲
講價嗰啲阿嬸咁「啊咁貴我諗諗先」
諗咗幾日仲以為人哋會縮
15m 就屌落去啦
一人一信賣樓豬 籌錢買人救我糖
🚨Neal Maupay is close to joining Everton from Brighton. There is still work to do to complete the deal but talks are at an advanced stage

(Source - Alan Myers, Sky Sports)

屌你老母差3m都唔肯出
然後走去買茂利
我諗唔止一個前鋒既
正路應該要多一個速度快+一個射術好的前峰,朗當/鴨就做setter ,咁先有本錢喺場波入面343轉442

星期六又要靠灰仔同2和b救全家
熱身賽唔錯 不過廢事佢傷都係早d 賣
睇盤又要買賓福特等收錢
可惜茂利又唔係速度快,射術亦....
賣唔出,只能借出
攻不銳,守不穩,等輸
又買棄將
Maupay 咁窮呀
🚨Reports that Everton have agreed a £20M fee for Blackburn Forward, Ben Brereton Díaz are wide of the mark

(Source - Blackburn journalist, Elliott Jackson)

係咪真事呀
樓豬係咪諗住開始好似巴克利後期咁hea踢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞