愛華頓球迷集中討論區(42)COYB UTFT 撚蛇足球字典唔需要前鋒兼就黎改名做中場頓

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
打防反對強隊就有用
對中、下游佢都唔同你急攻,根本唔會好多空間反到
牙朗set下波同衝就勁 入波就算啦

DCL 有人傳波比佢先算啦
鳥仔唔識傳 蘇格蘭仔唔識傳
格雷同gordon 唔撚傳
伊和比做唔做到一季10助攻
扮下廢 森林會同你攻
西咸上場都比佢禁屌
人地隊執漏就一下KO我地,到我地就妹下妹下,俾人有時間泊大巴擋走
次次見佢要浪費幾秒停低個波再較返左腳就炆
達sir玩4231,簡單幾下邊線傳中又一球
見到人哋 真係好羨慕
三中堅相信林蛇
成日話要比時間同隊波一齊成長
達蛇就真係同隊波一齊成長喇
上面講得岩
今場被佢無鋒陣r到個入球
只會令成件事更衰
達sir都好少玩改造,個球員啱咩位就踢咩位,唔會無啦啦改造馬天尼利踢前
我哋撚蛇就不斷發掘年青球員嘅潛能,搵gordon麥了打前,又玩無鋒陣
有波入 關唔關佢個陣事我就唔知
失波就一定關
有件cornet 頂哥ton應該456左
應該會簽多件
林仔唔R返件 等比人炒已經太遲
Everton are waiting for Dele Alli to decide on Besiktas proposal. Club open to accept both loan or permanent move for Dele, but there's no green light yet on player side. 🔵 #EFC

Details now discussed with Ajax to complete Mohamed Kudus deal very soon.

Mohamed Kudus係唔係玻璃人嗰件
又簽黑人中場
估中
又係唔關佢事
屌你老母死撚頭
都唔關咩戰術事
你留意下 次次一輸波要追和
個勢好唔同的
好似勁幾倍 其他時間扮攻
你一定無淨係睇左呢場
其他無睇過
你同now條講波佬一樣針住佢

佢場均 關係傳波 同關鍵攔截 起碼每樣2-3個

佢係呢隊垃圾隊基本上無野挑剔
關鍵 打錯字
2和比既唔穩定 睇下你想要穩定既廢既高美斯 定係佢 定係純防中既阿倫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞