愛華頓球迷集中討論區(42)COYB UTFT 撚蛇足球字典唔需要前鋒兼就黎改名做中場頓

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
我覺得Nana似爆炸頭 防守靠茅靠身型又有一顆進攻既心
最好有活力有突破力既
冇供應既鴨都係冇用
烏仔同pts落到底都出唔到波
但係球迷既角度上半場個陣Nana換TD就已經係最已陣啦
白卡富傳人pts
主場對森林都係得1分 真係灰
沒有李察利臣的第52天 陰
可摸以返黎教我單刀呀 我俾人屌到咸家產
老實講,唔覺得nana換tom係好咗
反而防守仲差咗
論防守企位
條友仲raw過第一年既費蘭尼
如果當nana係爆炸頭咁用,就要學耶子搵個純防中逗佢底,即係類似rodwell/希汀加,由佢可以keep住參與前場進攻
撚蛇唔需要攻中 如果唔係可以推佢上去
勁中 Gana Iwobinho Nana
咁鍾意三中堅
主攻弱隊烏仔頂達哥,wb 出vinagre 出波好過啦
不過撚蛇又一定當見唔到呢個漏動
琴日達哥無做屌靶真係死有運
但真係證明點解佢同米高堅岩踢般尼呢d波

要佢哋淨係守,佢地無問題呀
但要同時場上諗點用個波真係死得
同埋nana打防中都有個幾致命嘅問題,就係佢好鍾意扭波但又唔係扭得勁
佢已經唔係一次喺中圈扭失俾人打反擊,打防中咁踢法會變炸彈,所以搵個人逗住佢好啲
無錯
暫時點睇佢都係進攻有貢獻多過防守
加上前場失誤總好撚過佢對維拉咁
其實你放佢前少少 前場扭失 無咩傷害
gray同gordon 都係咁失
簽佢踢防中 真係用allan啦
呢兩場都唔得閒睇直播
想問吓牙朗嘅表現如何
雖然都係打唔足全場
呢個教練問題嚟嘅,手上面有咩牌應該點打,佢應該係熟過我哋先係嘅,佢堅持要啲粗枝大葉嘅中堅玩後防傳控,未即係叫佢哋準備做炸彈
迪尼琴晚又輸12碼
又烏龍又12碼
表現其實ok
做到二傳、 停到波、有爭少少嘅埋門,係撚伯突然當自己哥迪奧拿興起玩無鋒陣,就無啦啦換走佢
TD 點解俾外國球迷鬧 佢傳波幾好 同禾比又夾 又唔會好似杜菇咁一味回傳
係miss 左兩個chances , 但都係證明佢有d 腦, 位置感唔差只係射門技術唔好。。。
d人係咁 TD算好
本身我真係對Tom麻麻
但琴晚表現算係咁
當然,幾下機會把握唔到
證明就係咁多料

點解咁多人插佢
我覺得偏見多過客觀睇佢表現
我見twitter都有好多鬼讚tom
話佢同禾甸part可以free到禾甸上前進攻
肥安其實幫咗佢定好個位類似allan嘅純防中,即係你預佢防守能力會強過進攻能力,所以唔好期望佢喺進攻方面有咩大突破,但佢防守方面的確係穩咗好多同補位補得準好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞