愛華頓球迷集中討論區(42)COYB UTFT 撚蛇足球字典唔需要前鋒兼就黎改名做中場頓

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
simms dobbin 可以call back 但球隊都無咁做
你仲要like左
希望唔好變成gana單deal咁永續轉會
原來可以call back都唔call back
到底撚仔plan緊啲咩?
諗住轉會窗到最後一日買唔到人先call?
@WhoScored
🏹 Anthony Gordon has attempted 60 shots in his Premier League career. £1m for every attempt.
👀 He has scored four goals in that time

笑死 好mean
我糖又可以準備創下轉會紀錄
買先算啦
懷疑係咪洗錢
你肯出60m,人哋唔會肯嚟呢
無歐聯、無歐霸、護級球隊,你叫個歐聯級球員同你嚟護級,唔好啦
最有可能就40m買adams,然後... 無了
咁樂觀
主守之餘要入到波,而家邊個識入波灰大哥?
睇咗今季三場波,到而家我都唔知隊波嘅form係點
但都唔緊要啦,嚟緊一周3場聯賽,仲要有場對猁,呢三場波有3分就已經好好囉
呢條友好啱我地風格,10場波入面有9場都係閪多過 like##[sos
結果咪就係用60m買個能力同身價唔成正比但無人用焗住要買最後唔岩用但當初洗大左錢又收唔返成本既局面
係咪好似層相識
老實講我依家都唔知邊個係進攻骨幹邊個係防守骨幹?
進攻支點係邊?進攻模式又係咩?
真係睇唔到
成鳩日打一個需要wing back做進攻支點既陣但明明兩個正選wing back能力係極有限
睇埋個句先「撚蛇唔制」
明啦

下場仲係無前鋒應該無埋哥頓都唔駛諗點贏
睇死撚蛇會大諗頭好似獌係人個場玩主控
推Wb 上到好前,對手只要針對後面加個Tom既甩漏就輕鬆3分

撚蛇要分落袋定要貫徹你個套?
真係做人做狗自己揀
根本呢套左Wb係vinagre行先過烏仔
又唔捨得達哥中堅讓俾烏仔,前者波又唔識用
我地呢d球迷都睇到既野
佢好似又當見唔到

又要衰多幾場得果1分
知份工不穩先黎正常少少?
你估下下咁好彩咩
有啲巴打覺得可以用gordon一換三或四,抵啦
但事實上可能只係一換一,人哋球會一定出水魚價屈你買
仲要買個唔知啱唔啱用嘅返嚟
最理想係簽到個free agent 嘅贊神返嚟,唔洗錢過嚟心理會平衡啲
我寧願佢free agent好過亂洗錢
根本成條scout team有份要拎去打靶
最perfect一定係gordon換borja+gallagher
但最尾可能只係全cash+addon
然後隊波繼續無人用
應該成事喇
班on9開始亂bid人喇
https://twitter.com/SkySportsNews/status/1562055349959626752?t=ixYLB8OYIVO6fU6i1-ol5g&s=19
而家先嚟問人
紐記已經報咗30m加add on啦,除非你出水魚價買啦
車仔肯嘅一早ok咗,唔洗同你玩還價啦
撚伯由轉會窗一開就已經話買佢兩個,但車仔都唔睬佢
依個唔錯
笑到仆街

開始同一時間傳緊幾個target
almiron adams joao pedro
係咪要最後一日一字排開
聽講又reject左車仔第二次bid
未來依個星期真係大把好戲睇
放心啦
以我糖一貫作風最後應該5千萬一次過車落去其他垃圾度
等睇樓豬最後一日入紙走
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞