愛華頓球迷集中討論區(42)COYB UTFT 撚蛇足球字典唔需要前鋒兼就黎改名做中場頓

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
Stop bully me
我阿婆都射得入啦
見到有阿狗入左黎講iwobi
明係無乜得揀 但佢打中中真係唔撚得的

唔講以前係阿狗,淨講今季睇左兩場 森林 av

佢係中場比d波d路線同選擇好危險下 係好在唔死得

Btw阿倫係傷定退化 點解無得踢

而上場換走朗當 99%應該係因為佢唔夠力打全場者 強烈建議撚蛇去英冠執返個大舊衰返黎

無前鋒真係好難救

打森林場波應該係暫時質素最差既一場英超
哂鳩氣啦
講經咩
仲講阿倫 證明左 你唔係成日睇
講經咩 買你阿狗d球員
洗唔洗咁撚煩
2022仲講阿倫
笑到
問埋高美斯點解唔出啦
真係咩? 愛記波都傳唔到上去
近六年 伊和比係中場中最好果個
你話伊和比垃圾
因為你未見過其他有幾垃圾

占士我當433 前面果個 右翼
愛記垃圾d
曼點都唔會成季柒
仲有得救 始終大會
2&b 其實真係合格有突
占士一黎果時打rm堅勁
波係傳到
但前面兩件牛奶仔
又要上腳 對抗又低
又入黎反iwobiho
袋左35m就唔好咁怨婦啦屌
一個就就睇十零場 一個就睇兩場
連我呢啲本身覺得呢個deal係幫阿狗洗黑錢嘅都改晒觀 知你哋威威 arteta ball今年不敗奪冠啦
其實我哋點用禾甸關阿狗撚事咩,講到指點江山咁
阿狗識用佢就唔會搞到佢浪費時間踢邊線越踢越衰,要喺愛踢中場中先至復活啦
都係嗰句,關你阿狗閪事咩
放心啦伊和比踢得唔好
我地會狂屌
我地屌波一視同仁
一季睇足呢垃圾波嘅唔撚信
係要相信自己睇個幾場既表現或者拎埋佢以前喺阿狗嘅表現黎講
私怨大撚過天
盲反到on撚9
打邊冇表現 又笑鳩我哋幫手清貨
人哋打中中打到MVP又盲反人地
係咪要即刻取消登記iwobi 叫佢返非洲呀
2&b係中場做推進果下暫時係愛華頓無一個人做到

對上果場對森林仲識將個波傳去另一邊拉闊黎踢

可能愛華頓真係清一色工兵,真係無一個做到上面講緊既野

利申都少睇拖肥,上場iwobi同gordon已經係踢得最好果兩個
伊和比已經唔岩打翼
佢身形好難過人 大隻左

佢hold到波唔甩
中場中有翼鋒既技術
同埋比危險波 其實係好
我地d中場中 連波都唔識比
咩撚野施格臣 連直線都唔識比

唯一隊過直線比人好似係676同鴨仔
點解唔出林伯特
Iwobi打中場唔撚得的已經冇拎以前係阿狗表現黎講
有時就係咁
搵到個好中場中
其他位就垃圾
其他位fit哂 就係無中場中
dllm
而家就係爭個前鋒
可能就係今季要降班既原因
冇錯
轉守為攻個一下 得佢一個有能力咁樣做得到
所以話中場中嗰2個佢一定係鐵膽就係咁解
肯俾risk pass既話TD有時都肯比下
不過係閪多過like
仲有一個都可以做得到嘅就係未俾孫興民收皮之前既AG
Allan我會認為係一個工兵 做唔到呢一下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞