愛華頓球迷集中討論區(42)COYB UTFT 撚蛇足球字典唔需要前鋒兼就黎改名做中場頓

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
佢再唔進化真係5m都俾多
其實 有676在場既時候
對面係會有人重點招呼
gordon既壓力會少左好多
但676走左,重點招呼對象變左gordon
更慘既係上場證明左gordon係一撞就跌零對抗既人
676起碼都叫好撞得唔會推兩推個波就跌斷曬進攻
事實上就係
今季情況嚴重過上季
上季都曾經有過同fsw既蜜月期連勝過幾場
有咩可能會同森林自己主場踢成平手
人地無英超經驗仲要論球員個別能力唔係你之上
對賓福特打防反啦林伯
必需承認自己係弱隊加弱智
d iq test唔準嫁
我是但做都180啦
林仔你唔係信呀
占蛇
You have had good times
所有護級對手我都睇
真 席已割
People who regularly go down to Finch Farm to see the players have said Anthony Gordon & Dele Alli did not arrive today. Gordon has also removed Everton out of his Twitter Bio within the last 48 hours.

Seems to be moving fast this now
話左近年d廢鋒轉打中場都屈機
係咪想講祖寧頓
我地朗當可能都得
迪里阿里肯唔肯走
森林成隊換 反而仲好 換一半反而67 多
仲要d 人係當打的
其實點解根源喺肥bill度,真心諗唔明
佢根本都無實權,上年佢推椰子回家拒絕廢賓,但伊朗佬就一意孤行,肥bill都無辦法
到今時今日佢日日去主場都俾人屌,但佢次次主場都會撐場,反而問題根源伊朗佬就消失咗咁,淨係出吓statement 就當溝通咗
肥bill喺管理層度好似會盡量阻止伊朗佬啲戇鳩做法,但真係無權喎
alli唔係咁貴
林伯 都可能試下佢
起碼都有級數人換下
走唔走都好
伊朗閪佬 九成唔出佢 唔比錢
椰子唔會返黎啦
次次換教練都唔搵佢
人地帶到踢歐洲賽就搵人
呢間球會比狗屌
你講呢個時段的確係moshiri條撚樣
但moshiri未黎之前就係kenwright

好記得有其他人有興趣
但kenwright rejected晒
唔賣唔緊要,不過結果你拉個moshiri返黎真係屌你
但願林伯重視拎分多過球隊可觀性
你嬴唔到波同馬天尼斯一樣晒鳩氣
iq咁高都仲係on99唔知自己套戰術攪死隊波
入埋波,下場好難唔正選
講真,今季暫時嚟睇,
我地真係算最弱嗰幾隊
係就快,等你筆錢開飯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞