愛華頓球迷集中討論區(42)COYB UTFT 撚蛇足球字典唔需要前鋒兼就黎改名做中場頓

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
cls 係佢造成依家呢個局面.....仲有背後決定請佢嗰個管理層都有份
呢兩條友要負全責......
2+b睇得好透,Fake Shoot再傳靚到仆街
而家歐洲足協開始查ffp盤數,暫時查嘅球隊好似無愛記份
希望大步檻過
依家d錢洗黎洗去
,gordon都60m
買唔到gueye既代替品
td尋晚又唔見左
td 熱身傷左
算啦 唔洗咁認真 愛記係險簽隊
傅廿個都簽唔到一個
沙蟹勁到傻
降班伊和比都走硬
前幾日走入黎話信佢又好關心自己青訓隻畜牲係邊呀?
其實一句講曬就係差咁個有instinct又識走位同拉空間既前鋒
如果有一個咁既球員加盟再搭rondon打442的話有機會挑戰前半版
特別係前半版既球隊有三隊都食緊屎
https://twitter.com/EFCdaily_/status/1562376493740838912?s=20&t=d5HU-XTaLkJXusbzPWycpQ

兩年前21.7m接返黎,兩年後跌到10m都唔夠
講真,阿撚真咁差咩,點都未差得過鳩美同雞巴啦
三大肉腸其實可以留阿撚做吓後備都得呱
當時如果唔係allan有段時期傷,安76都唔駛連續幾場贏唔到,命也
就係因為佢唔係咁差先有人買
又唔見高美斯有人出價
見到有阿狗入左黎講iwobi
明係無乜得揀 但佢打中中真係唔撚得的

唔講以前係阿狗,淨講今季睇左兩場 森林 av

佢係中場比d波d路線同選擇好危險下 係好在唔死得

見到有阿狗入左黎講iwobi
明係無乜得揀 但佢打中中真係唔撚得的

唔講以前係阿狗,淨講今季睇左兩場 森林 av

佢係中場比d波d路線同選擇好危險下 係好在唔死得

講真林伯都真係幾廢
仲有咁樣用我地件養和比
打中間成日俾鳩波
輸撚死你地
冇點其中場用咩
養和比i邊打就得

養和比波底係好粗
俾波尺寸好差同唔穩定
你叫佢頂一兩場可能得
但長期將佢放中間分波
真係死得
林伯信我

兩件弱智指點江山唔駛俾人bin呀?
佢都跌到咁多既時間
我想像唔到ag有人接既原因
去跟daddy應該翻生
卡數有Wilson都仲買isak
我地仲on99緊儲中場
無錢拎又降
有錢拎又降班
降班有咩所謂講真
有gordon就唔會降班
太睇得佢
老老柒柒
做咩車仔死都唔放gallagher broja
佢兩個有咁值得抱住唔放咩?又唔係核心黎
有無熟既車迷解答一吓
我地唔放gordon
關車路士咩事
係咪去錯地方
唔係話有人出價但我糖唔肯放咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞