愛華頓球迷集中討論區(42)COYB UTFT 撚蛇足球字典唔需要前鋒兼就黎改名做中場頓

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
Dele走咗 哥頓又隨時走
仲印唔印10號
星期六係咪又可以等輸

灰仔下場有冇波入?

印灰 核心
下場對brentford
仲要作客,曼開季第一場作客俾佢地炒四粒
好奇呢到仲會有人覺得可以全身而退
和都當贏啦
呢隊波個問題真係在於佢地換幾多dof同領隊
你都感覺唔到佢地係有計劃咁進行組軍
睇下Brereton黎唔黎
急不及待想燈下了
得76個年強行carry
MS都ok啦 Richy Bernard 丁丁
鳩文最撚柒死追銀河唯一 4個10號
咁受歡迎 唔好翻黎啦
其實依家買多兩個位 中遊一定有
依家錢唔到位。Gordon 賣到筆錢用得岩就得
賓福 頭大身細
防反一定贏佢地
撚伯呢d波一定好保守玩343
曼聯坦蛇 見唔對路 都變陣
我地依家場場輸一球上落
佢一定唔會變
上場森林防反都贏撚左
洗鬼Gordon gray hold波玩進攻
hold波又垃圾 狂甩
柒得濟既毒撚想渣一個俾二世祖玩厭既公廁個波,睇你唔順眼要收錢

人地賣人情
都唔要你少少錢
同伊朗佬無交情
嗱唔係話唔信牙朗,不過我地後備替補DCL幾時復出
講起bernard佢加盟中東球會唔夠一年又走左
幾日前返左歐洲揾食
係希腦落左班
仲係當打年齡結果無係歐洲主要聯賽立足過
當初都唔知點解係我糖做唔到正選
https://www.instagram.com/p/Chh6K75P96F/
真係最後呢一鋪
因為同水平既對手真係進步同改善緊
本身我反對賣gordon,實在太影響球隊重建
但依家覺得賭一下算,成隊波都係見步行步咁
隊波維持現狀係目前最差既選項.....
呢樣真 睇左呢幾場
發覺除左2&b同灰仔之外
無人識帶波同hold波
推幾下就會控甩個波
個人跑得快過個波都試過
啲波底有無咁差啊
咁樂觀中遊一定有
而家嘅中游係列斯、紐記、白禮頓、水晶宮,我哋買多兩個位就可以同佢哋同level咁高估對波
老老實實,我當你前中後都各買一個,最多都係同般矛、李城、狼隊、西咸可以爭吓護級,但佢哋唔洗一路護級一路重建喎
佢講漏左要換埋領隊
年年都中遊嫁啦
年年踢到屎咁都中游
有邊年好過依家 防後成條人地送
板櫈夠深就有中游嫁啦
買件前 同翼
一定贏維拉 李城 呢兩隊都夠爭中游啦
買兩件 對維拉 果場絕對有得踢
維拉中游啦掛?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞