愛華頓球迷集中討論區(42)COYB UTFT 撚蛇足球字典唔需要前鋒兼就黎改名做中場頓

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
根本頭3場4分基本
手牌已經換到好過上季好多,係輸個領隊
班星級教練團全部拎黎擺
呢個點會黎
勁嘅廢嘅都唔嚟
牙朗又冇正選
真係靠灰3場入1球 或者麥龜OG
樓豬賣去邊 車仔?
伯禮頓勁咁多,點會過嚟護級啊
腳踏實地搵英冠嗰啲或者去葡萄牙睇吓執唔執到平嘢好過啦
留意返,都仲係傳緊翼
Tier 1 Fabrizio 都唔準
kudus, gana 無個到
隔離街多我哋一倍分
同市一齊降啦
vvd既 眼神防守令我諗起一個人
車仔出到50m+add ons
再見了
快啦,見到樓主尻衝無finishing真係想死
走啦 你改名做dele未?
車仔唔會有耐性俾我交學費
應該做下一個巴克利了
係車仔更加唔會練得好埋門同對抗
車岩你踢
又要改名
真係賣就搞笑囉
本身已經未買到前鋒,676個替身都當無咗嘅啦,防中位又無晒聲氣,而家又話要買樓主替身
轉會窗剩返一個星期多少少,真係好懷疑係唔係買到呢班人返嚟
似係傾好晒,等gordon單deal成事就confirm
係唔係啊
買前鋒已經成個月前嘅新聞,嗰時都未有消息話車仔買gordon,同埋球會點會咁緊手,買nana 40m幾咁爽快
唔係想潑冷水,而係我覺得咁多個位都未firm到嘅情況再篤多個窿,真係降班唔好喊,係自己攞嚟
放心
撚仔一日係度一日都係降班膽
其實開季前隊波已經換得7788
個個都知而家打咩陣用咩戰術最夾呢班波,係佢on99以為自己大師
有理念唔緊要,但都要睇下現實做唔做到
做到降班膽,撚蛇教得閪係一個因素,人腳唔齊都係一個因素
我未見有降班危機嘅球隊會賣自己骨幹咁去踢
李城今季閪極,佢都唔會賣麥迪臣換錢啦
如果係賣都係開季前或初期做啦,而家得返一個星期多啲,要買得成人然後又要再夾過,咁玩法真係好令人擔心
補充返啦,呢個個星期開始就一周三賽啦,而家最需要係穩定啊
依家話車 50m add ons 10m
熱都bid埋一份
愛記的新仔真係唔留得耐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞