愛華頓球迷集中討論區(42)COYB UTFT 撚蛇足球字典唔需要前鋒兼就黎改名做中場頓

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
出到60m即刻鎖locker啦
唔好諗
60m仲洗乜諗呀,快啲close deal啦
我食花生睇最後會入咩人
不過似乎點入靚貨都好
有撚蛇套戰術
本來唔駛護級既班底都睇黎要變護級
唔駛鎖啦,佢都想走🤣
樓豬執好野未
Everton and Chelsea have joined Manchester United in weighing up a move for Brentford Striker, Ivan Toney
Source - @MirrorFootball
On9管理層好似仲想留樓豬
60m即放啦
放完仲有個幾星期買人
一陣on99拖到最放兩日先放又亂鳩咁買人
似愛記做嘅嘢
最後買件垃圾返嚟
再見了咁多位手足
用邊個username都係冇好下場
Dele Alli
André Gomes
Michael Keane
你自己揀啦
快手轉埋拳王先
Same old Everton…..
moshiri
bill kenwright
frank lampard
https://twitter.com/david_ornstein/status/1562030672356773888?s=21

想太多啦你
你連球單刀都處理唔到
呢件市價都35m
放低65m啦
依家先話爭joao Pedro
我寧願花錢買正前先囉
打返d悶波主守靠一兩下入波食魚生粥
真係唔駛擔心降班
不過撚蛇唔制喳嘛
其實真係對住呢隊波已經無乜野好講
球迷都比領隊同管理層更清楚隊波問題發生係邊
記得上一季fsw成績好頹個段時間,呢到有位巴打話暫時唔睇我糖比賽,心情會好好多
我依家大概係依種心情,但依家先季初
到底依家呢隊波想點
剛剛開季就大家等降班?
真係好鬼似中史入面啲朝代滅亡個陣既情況
個皇帝唔撚聽人講野,咩事都一意孤行
啲將軍無心戀戰,勁既將軍又走撚曬,
留返啲呃飯食既人係到指指點點賴死唔走

仲有件事我諗極都唔明
點解~點解明知自己隊波有前鋒荒,但你仲要借走simms+dobbin聲稱要俾機會佢地吸收經驗
然後又唔買前鋒返黎,仲要市場上你afford到價錢既前鋒你唔快啲出手
到依家就完轉會窗個個知你等人用又突然有50m就實會坐地起價
🚨There is a reluctance on Everton’s behalf in that Gordon’s exit would leave them with little time to source a replacement. Everton want to invest in other positions before the Transfer deadline. Southampton Forward, Che Adams is a leading target

(Source - David Ornstein, The Athletic)
正路今晚應該出幻幻
但直覺林伯條傻鳩又full team
之後攰到畀周末畀人大炒
似會出高文搭啲幻幻
真係on撚鳩
依家唔放之後就實放唔到呢個價
反正你放定唔放人人都知你根本唔識管理球隊又無詳細既夏季轉會計劃
管理層唔一開始企硬已經開壞左個頭
對面不停試價仲引埋熱過黎搶埋一份
搞到連球員都想走
依家話嫌唔夠時間揾人補係咪on撚鳩
成個暑假俾足時間你揾前鋒
你係唔放就企硬啲公開講否則人地覺得你只係想抬價
依家拿拿臨放左去 我寧願你penis buy都好過最後gordon走唔到然後前鑽又買唔到,重點係呢個時候買人根本無平靚正既貨俾你慢慢簡
你一野60m轟落icardi好過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞