(眼鏡撚交流討論)貼你副眼鏡 21

1001 回覆
11 Like 3 Dislike
一律係新黑買框 之後再出去配 甚麼鳩上目
調較過鏡臂闊度同角度咪會令兩邊合埋時撞到囉
即係開盒時已經係圖咁樣?
淨係框都唔止一萬啦
18K金未見過?
唔講到咁遠,chrome hearts聽過啦掛

蔡司漸進鏡片頂級款又輕鬆過萬
service又唔好又唔係平又唔係多款
咁消費者自然會揀又平又多款既鋪頭
真心唔係行家。撚識分驗眼校鏡好唔好咩
俾得起錢都係去溥儀啦 起碼啲人唔會閪鳩你串鳩你先
新黑未做起果陣
係百寶利幫襯過四眼仔老細
佢人係幾好既
果陣仲要冇得驗眼
要上樓上間眼鏡鋪驗完再拎紙仔俾老細配鏡
又唔好咁講

唔通開返關之後the new black海港城分店門口會貼住「中國人禁止內進」?
人哋小紅書account都開埋啦
你又估吓之後仲會唔會比客隨便開櫃桶拎眼鏡試?
真,之前都有係海港城配過,公道d講某d 員工係ok既。
但銅鑼灣果間真係不了
我覺得唔正常
我有兩副oliver people都係新黑配 都好似你咁合唔埋
tb 同ch 係溥儀配 就冇咁既情況
但戴起上黎又冇特別唔啱位 所以算鳩數冇理佢
幾萬
lotos
呢個肯撚定架啦
自己不思進取唔反醒
仲要屌鳩自己行家 好撚低手
開正佢隔離 驚人搶佢生意 咪喺度鳩吠囉
所以識去一定係去新黑
一個廢老 一個mk 打和
其實食水深真係唔緊要 香港好多有錢人 睇你想做咩客 上目出post出得柒 佢個客群都唔係會喺social media留言果班 文字間又有酸味 一定會引晒新黑班文青mk屌佢 今次真係自己攞嚟比人屌 識玩一定係玩價格戰 有著數係會令人收聲
上目唔做折咖嘛

徐生成日都話呢間話嗰間賣水貨,講來講來去都係呢樣
但又唔講吓竟然有牌子行貨維修係收費,但水貨維修係免費
如果新黑上目二揀一 係會去新黑嘅
價佢老母咩 淨係叫人用海港城coupon
人地三十年視光功力,地上最強咖
有啲想咁做 配鏡平平去邊到配好
睇你配咩鏡 hoya連屋邨蚊型鋪都有得配
zeiss就喺佢個網度搵授權店逐間問
正常官方價7折有d 6折
如果官網度搵唔到嗰間舖頭有授權
但係嗰間舖頭有得賣嘅話
咁即係嗰啲係水貨
你喺佢個網個地圖度縮細d範圍search多幾次睇下有冇
有時佢個網係咁 如果真係冇就可能係水貨掛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞