(眼鏡撚交流討論)貼你副眼鏡 21

1001 回覆
11 Like 3 Dislike
感謝 師兄
你要平肯定唔會係去新黑囉
意思係鏡片用得耐/花係咪會影響佢機度到出黎既度數
試下smartlife pro都係新出
你隻眼都會花喇
即係散光
今日去多次睇clearview本價表dvc隔離冇左dvp嗰項直接得blueguard dvp
唔怪之得1480隔離嗰項就係2400
唔知係咪換左新價表
blueguard dvp有冇黃咗?有嘅話要配dvp就要焗住睇嘢黃咗咁on9?
咁搞笑嘅間野係蔡司個網寫嘅授權店但冇update到本野
原來係咁...
我個陣唔見有淨dvp 焗住比dvp+ blue guard
唔知
噚日先去完配
10度好跨張

我聯邦 warehouse 驗 度數一樣,係有一隻眼差2度
同唔用blueguard 比一定有分別既
Yellow plus邊度多款
睇左中副想睇下
除左 Zeiss clearview 外,其他牌子鏡片如何? Nikon 咁
Blue guard 都係吸藍光?
少反射返出去?

諗緊 lutina usc +/- bc or cleaeview blue guard
師兄 有無好介紹
你咪逐間打電話去格下價囉 聯邦 warehouse etc
你收皮先啦傻閪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞