(眼鏡撚交流討論)貼你副眼鏡 21

1001 回覆
11 Like 3 Dislike
我係2012至2014年幫襯佢地九龍城舖
講真果時日本手造真係唔多,當時係上目比較多選擇係真既
不過後尾佢地擴展去到尖咀後真係忙於照顧蝗蟲,咁唔阻佢發達喇

呢個時候就係講因果,佢種咩因,而家受返咩果
佢篇文講到好似警犬為人民服務做義工無出糧咁,屌佢老母KELVIN你有賺錢架冚家剷
而家俾人爬頭/技不如人成個怨婦咁
Chi 巴估唔到睇左年幾兩年勞版
竟然係眼鏡POST 先同你相遇
有機會因為你頭型嘅問題佢校完 可能令到有啲位係有機會對唔正
不過你都係攞返去舖頭 問清楚最好
新黑啲架平所以啱款我都會去新黑買, 但配鏡就不了, 寧願自己另外配
睇佢Facebook啲留言 肯定佢哋啲員工都習以為常
你試下左右同時就位摺,唔好淨係摺一邊先,應該ok
係咪有大量花生
新黑又唔係賣假野,上目怨婦咁做乜鳩,最攪笑間come in 附和佢,間come in 又係食水超深…
係呀,果陣老闆係去日本搵職人直接入貨
come in 啲細件野...我自己去日本買ship 番黎好過, 個價完全當人on9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞