(眼鏡撚交流討論)貼你副眼鏡 21

1001 回覆
11 Like 3 Dislike
香港鋪頭好劏客, 尤其你無相熟就仲慘

去日本樂天啦

¥14000配到頂班馬嘅 Hoya
唔識日文
唔諗樂天
又驚樂天間鋪信唔過,俾啲垃圾鏡
唔洗識日文, d 漢字+英文已經夠你買到

日本仔信譽唔洗質疑, 佢驚你比負評多d, 佢要切腹

你參考下日本價就咁樣, 當然啦如果你係香港搵到差唔多價咁緊係香港買啦

出咗第六代可以諗吓
日本價加埋運費成千蚊
加幾百有蔡司啦
唔好玩啦加幾百......

那有錢
本身配hoya1.6轉蔡司clearview間鋪頭話唔駛加錢
個價係咪姐係ok? 佢蔡司本catalog冇clearview定價睇
(眼鏡撚交流討論)貼你副眼鏡 20
https://lih.kg/xutwynX
#757 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

揀dvp
其實DVC 係咪= 以前果隻LT coat?
好彩問一問 揀dvp要1400 dvc 800
所以上個post 講應該要加600到
或者大家有無黑色膠框推介
行過隔離問有間1200 但冇我想要嘅鏡框
冇問到 佢有我想要隻鏡架仲要同日本差唔多價
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞