(眼鏡撚交流討論)貼你副眼鏡 21

1001 回覆
11 Like 3 Dislike
因為多鳩魚雕花,所以我買咗
果時一搵手工鏡框撳下撳下見到matsuda 就鍾意咗
好似講講吓間間都係咁
Matsuda 外國幾興 我最近都入左副10601h
Dita Thom Browne 唔係都係搵佢代工咩?
淨係知thom browne 搵dita代工 仲要黎緊好快唔係

溫馨提示 日本仔話9月Matsuda 加價
印象中仲要加好多
格食格?Thom Browne搵Dita Dita 搵Masunaga
都係000 011 908好睇
如果講低調antique gold我覺得金子km18同matsuda你m3085都幾正
10eyevan有介紹佢地嘅造工同零件
不過我都覺得7285 d款靚過10eyevan
佢地主打出口? 可能要cover返匯率
但唔係10eyevan 高級啲咩?
eyevan都幾好戴 我買過副717w 好輕 鏡臂彈性又夠唔會夾
間間唔同喎 新黑嘅話就6000
係但d款好低調
佢個網講到鏡腳用18k金 鼻托用貝殼咁
10 Eyevan 埋單使唔使6000?要嘅話不如去買Dita matsuda 好過
eyevan入面10eyevan應該有7285 1.5-2倍價錢
matsuda個價位未去到咁貴
除非真係好愛呢個品牌 如果唔係買其他牌子好過 而家有邊啲品牌過5000 6000?Dita?Chrome heart?Thom?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞